U Click Me...I Click U Back

Friday, October 30, 2015

Al-Fatihah ~ Semoga TokAyah Tenang Di Sana

As salam...


Al-Fatihah untuk arwah tok tiri aku tokayah Mad...
telah kembali ke rahmatullah petang Rabu dan selamat dikebumikan pada malam hari yang sama...


aku dan suami tahu dah pukul 6petang...
adik beradik ma tiri aku yang uruskan kat sana...
kalau Kelantan tu dekat inshaAllah kami dah balik...
mikirkan kesihatan hubs aku yang demam on off...
tak dapatla kami nak melawat...


semalam petang terpaksa ke HKL cek darah hubs..
so far takde apa2...bp semua cantik...
cuma aku rasa hubs aku ni kurang rest...
dan kerap kena hujan...
aku pun tiap2 malam kepala dok weng2 kena hujan beberapa hari nie...huhu


semoga dipermudahkan segala urusan kami...
semoga hubs cepat sembuh...

9 comments:

Falsya said... Reply Comment

al-fatihah..salam takziah dari falsya buat akak sekeluarga..

semoga hubs akak cepat sembuh..amin..

Nad MamaZN said... Reply Comment

semoga dipermudahkan segala urusan famili kak rin.. moga hubby akak cepat sembuh. salam takziah jugak..

eima said... Reply Comment

salam takziah kak ...
ingat entry kelantan akak tu ....

Diana Rashid said... Reply Comment

Takziah ye kak...

Hujan sekarang tak elok kak..
kena je mesti sakit kepala..
saya sampai mual2 la kalau kena hujan..

kakyon said... Reply Comment

al fatihah buat arwah..

Khalid Kyle said... Reply Comment

Al-fatihah moga beliau ditempatkan dlm kalangan mereka yg beriman dan dimasukkan ke dlm jannatulFirdaus. Harap tabah hadapi dugaan ini

Jom Terjah : Trend Popular Berfesyen Dan Bergaya Jejaka Masa Kini! :)

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Al-fatihah kepada yang telah pergi..
Semoga cepat sembuh buat your Hubs.. & you.. pls take care too ya Rine ;)

Yana Libra said... Reply Comment

innalillah

LM said... Reply Comment

Al fatihah..

Rine pun jgn lupa mkn madu dan mkn ubat take care ye