U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 8, 2015

UPSR ~ Doakan Untuk Athirah dan Aiman

As salam...
hari ni hari busy...
sempat jenguk2 hanta kakngah masuk dewan...
then masa break kali pertama tak dapat nak teman dia..
sebab dok siapkan fail panitia sains...
banyak lagi belum berupdate dalam fail tuh..
sementara murid2 direhatkan ni dapatla laksanakan SYMP...



kwakk..kwakkk...



nak kata berdebar sangat takdela..
sebab dah anak no.2 ambik UPSR
masa tahun 2013 tak sempat nak jenguk2 teman camni.,.
sebab aku kena jaga UPSR kat sekolah lain...
alhamdulillah ada jugak rezeki teman anak tahun ni...


cikgu2 tahun 6 sempat memesan amanat mereka yang terakhir....

 

get ready untuk masuk ke dewan peperiksaan..
tak pernah nak pandang kamera...
memang payah sikit nak ambk gambar dia properly...
ummi doakan kakngah berjaya dunia dan akhirat ye....

 tak lupa juga untuk cucu aku Aiman di SK Sri Kelana...
terpaksa dikuarantinkan sebab kena ciken pox..
baru semalam keluar hosp assunta..
semoga sukses ye Aiman..
semoga tenang dalam menjawab...
dan Tok Ummi doakan Aiman juga berjaya bersama2 dengan Mak Ngah Athirah...
#matamasukhabuk



 p/s utk aiman: kalau dapat 5A tuntut hadiah dengan wan ye...tok ummi jangan...hahahaha....aci tak macam tu???


9 comments:

sheila arshad said... Reply Comment

semoga kakngah dapat jawab dengan hati yang tenang.

sekolah Sri Kelana kat seremban ke?

Diana Rashid said... Reply Comment

Bersaing la depa berdua ye?semoga dua2nya berjaya..

seraa rose said... Reply Comment

gud luck to both of them..

beat said... Reply Comment

good luc!

MizzTina said... Reply Comment

all de best kakngah.. muka confident je dia tu..

eima said... Reply Comment

semoga berjaya dan tenang kak ngah

Nurul Aula A'Akif Fadzil said... Reply Comment

Goodluck to both. Semoga di permudahkan dan ditenangkan hati menjawab soalan

I yang debar debar


Wanita dikecam kerana Jerawat

Aishah Amin said... Reply Comment

all the best utk aiman dan athirah!
Aishah

LydSunshine said... Reply Comment

tok ummi ke rin? Saya neksu. hehe. good for them both.