U Click Me...I Click U Back

Wednesday, September 2, 2015

#TeamBuildingPangkor2015 ~ Sesi Ice Breaking!!

As salam...

mohla kita nyambung cerita pangkor pulak...
sebelum kemalasan melanda berterusan kekdahnya....


malam tiba di pangkor tuh
mengikut agenda dalam program..
ada sesi icebreaking pukul 10 malam...
tapi lajak sampai pukul 11 malam sebab cikgu2 yang datang naik bas tu ada solat jamak...
mula pun dah lambat..habis pun lambatla jugak...


so tunggu depa habis solat la semuanya..
dok lepak2 kat luar sambil sembang2...




 sambil sembang sambil ambik kesempatan posing2 sikit....
even muka tak sememeh...ada aku kisah???
hahahahaha 


setel...dipanggil semua masuk bilik seminar...
aku tengok muka cikgu cikgi ni membayangkan tilam dan bantal aje nih...
tengok pun dah tau...termasukla yang tukang type nih...

krikk...krikk...  

ko bayangkan la..siang kena gi sekolah..
lepas tu balik terus gerak ke lumut
teman hubs bawak kereta memang tak tidur2 la kan??
bila masa restnya???


orang kuat teambuilding kami...kak zah....


memang hilang mengantuk dengan aktiviti2 yang team dorang sediakan...
terbaik!!!


korang tengok gambar jela...memang meriah...
malas nak type banyak2...
hahahahaha...dasar!!!
 



team aku kena denda....



sure akan ada yang tanya tampal2 kat dahi, hidung segala bagai tuh...
tu permainan mula2 kami main...
best tapi panjang nak explain kat sini...
sampai dah nak habis ice breaking depa lupa nak bukak2...
hahahahaha


kena denda nyanyi lagu bila larut malam kot...
hilang ingatan dah...hahahaha 


denda baca ikrar pun boley....:-)

 nyanyi kak..jangan tak nyanyi...
sesekali kita 'sumbangkan' lagu....
hahahahaha



bersambung.....


previous entry #teambuilding pangkor 2015

http://azrinzfamily.blogspot.com/2015/08/review-bayview-beach-resort-pulau.html 



http://azrinzfamily.blogspot.com/2015/08/teambuildingpangkor2015-journey-begin.html


4 comments:

lieyalatif said... Reply Comment

mreiah dan happening laa rin.... seronok tgk...penat2 pun mesti enjoy kan.... yg penting kat pangkor tu....mesti balik byk borong ole2 ikan bilis kan heheehehhe...lieya last gi pangkor mase mia mija 2-3 tahun kot...bygkan betapa lamanyer.....

eima said... Reply Comment

meriah ... dpt bygkan ... tp ai tak suka kursus .... hahaha
asek mengel;ak je dpt kursus memacam alasan bg ...kahakahk

Julia Johari said... Reply Comment

HAhahahha lawak entry kali ini...cikgu pun kena denda...jadi anak murid balik hehehhe...perghhh dari pagi sampai ke malam x henti2 program...nangissssssss tau

Diana Rashid said... Reply Comment

tu tidur malam mesti ada yang sampai tak sempat nak mimpi tu..letih punya pasal...hahaha..Kalau tengah eronok2 gitu memang tak terasa letih nya..tunggu dah nak masuk tidur baru rasa letih..kan??