U Click Me...I Click U Back

Friday, September 4, 2015

#TeamBuildingPangkor2015 ~ Berbengkel

As salam...

sambung lagi hari ke2 di bayview resort, pangkor...


hari ke-2 bermula segala mak nenek ceramah...
pasal ict..pasal koko...semua pasal la...ehehehhe


yang bestnya..cer ko tengok apa yang aku buat??
boring okeh...
aku mengantuk gilos...
hahahahaha


krikk...krikk...
minah sebelah aku tu kemahen kusyuk lagi..
macam orang tengah kuliah...
hahahaha

semua bagi tumpuan kecuali aku...hahahaha


kuliah by pegawai PPD...


tak kering gusi jugak bila En.Al-Malik bagi ceramah kat kami...
sebab dah tau beliau memang kelako orangnya...dah kenal sangat....
hilangla sikit mengantuk aku.... 

 
guru besar SKTM2.. En Alwan (baju pink)...bersama dengan pegawai PPD


selesai sessi dengo2 ceramah segala bagai nih..
then di adakan pertandingan secara berkumpulan....
terus hilang rasa mengantuk...kalau tak kompem dan mimpi2 sampai ke London dah tadi...hahahha



moh kita bertanding...
kita tengok kumpulan mana yang menang??

kakak2 jelitawan...sedang berusaha gigih melawan adik2...
krikk..krikk...
 

kumpulan aku...jelitawan jugak...hiksss 


kumpulan aku...jelitawan jugak...hiksss..#nakjugak


finally...

the winner goes to...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



 kumpulan adik sado!!!!
giteww...


syabas bete....
tahniah untuk kumpulan aku!!!


bersambung...... 

previous entry #teambuilding pangkor 2015



3 comments:

MizzTina said... Reply Comment

bestla g jejauh..company kami paling jauh pun genting.. hahaha..

Nurul Aula A'Akif Fadzil said... Reply Comment

syabas menang.. cantik cantik belaka..
aih bila bos ku nak hanta course jejauh ni


Lelaki pun suka kulit putih melepak?

mrs kayrul said... Reply Comment

nampak kak rin memang betul2 kusyuk setiap gambar tue..kusyuk main hp...hehehe