U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 15, 2015

Semua Sekolah di KL, Selangor, Putrajaya, Negeri Sembilan dan Melaka Di Arah Tutup

As salam..
Aku baru notis pagi tadi dekat group sekolah aku...

Tapi cikgu2 pun kena datang macam biasa..
Untuk pastikan semua murid tak datang..
Then cikgu2 boleh buat kerja sendiri
Atau nak balik pun takde masalah..

Semalam aku MC..
Sakit kepala..muntah2..
So balik rehat kat rumah jela lepas nih..
Tak larat aku nak stay kat sekolah..
Kepala aku pun ada lagi dizzy2 nih..
Nak kena rest la jugak..

Harap semua berada dalam keadaan sihat sejahtera..
Jangan bagi anak2 kita buat aktiviti luar especially those yang asmatik tuh...



6 comments:

eima said... Reply Comment

Selamat bercuti cikgu.....

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Get well soon akak.. take care yer..

Julia Johari said... Reply Comment

Cikgu kena pi sekolah ye...yelah kak, pagi tadi ternampak budak sekolah patah balik rumah sebab jerebu teruk...rupanya ada perintah berkurung kan...

Diana Rashid said... Reply Comment

sama la kita kak..saya pun tak sihat ni..update blog,blogwalking semua pakai tab je ni sambil golek2..masak pun yang simple2 je..

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Moga cpt sembuh rine. LM pun pening dr kelmarin ni. Asal kluar je terus rasa nk pitam. Teruk betul penangan jerebu ni

anajingga said... Reply Comment

semalam kak ana pergi juga hantar ke sekolah , lambat dapat info sebab awal-awal dah lelap, sampai pagar cikgu2 info sekolah cuti .:)