U Click Me...I Click U Back

Monday, September 28, 2015

Peneman Setia

As salam...


rasa lamanya tak bukak blog...hehh...
I'm busy la korang...
tersangat...okeh!!


hari ni sekolah direhatkan...
aku ambik kesempatan untuk ke bangi siapkan kerja aku kat UKM...
biasala anak2 jadi peneman setia...
tapi dak Aish ngn kakcik Yaya aku tinggalkan dekat pengasuh...
tak boleh bawak reramai...
bergegar kereta...
stress ummi dia nanti...hahahahaha



kami singgah makan dulu dekat kfc lepas tol sg besi tuh...
kira brunch terus..sebab skip breakfast...kikiki
dah besar anak2 dara i...
makin terasa diriku makin muda...
ehhhh????hahahahaha



bagi chance la ummi dengan anak dara selpiah gituhhh!!!!


ok2..dah2 aku banyak kerja nak siapkan nih...
tengah but writing nigh..
curi masa 5 mins jap je nak update blog...


nanti sambung cerita jogja k...



13 comments:

mama tisya said... Reply Comment

ank2 dh besar senang leh teman mamanye

Lea Ismail said... Reply Comment

mcm dgn kawan2 je .

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

take care & happy buat kerja tu ya.. hihihi

Syima Syaz said... Reply Comment

akak sambung belajar ke?
untungkan akak anak dah besar, berjalan sama nampk macam kakak dgn adik je. akak nampak lagi muda dari saya tauuu T.T

Nad MamaZN said... Reply Comment

mcm ngam bff jek.. syoknya!

Julia Johari said... Reply Comment

Macam adik2 je nengok ehhhhhhhhhh nak selpiah satu jugak hahahhaha

MizzTina said... Reply Comment

akak kt bangi lg ke tu... dh mcm anak dara je semuanya..mcm adik badek..

Baiduri said... Reply Comment

Hamboi...cam adek-badek pon ye...hehe

Baiduri said... Reply Comment

Hamboi...cam adek-badek pon ye...hehe

Diana Rashid said... Reply Comment

macam dengan adik2 je..heheh

lama tak singgah blog sis..bila saya buka asyik error je.buka guna incognito tab baru boleh.. mulai hari ni blog sis kena buka guna tab lain la nampak nya..special kes..hahahah

Elya Roza said... Reply Comment

tak sabar nk tgk sis update psal jogja :)

eima said... Reply Comment

cantik anak dara ......
cam mummy die

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

tak mcm anak beranak.. mcm adik kakak gitu.. =D