U Click Me...I Click U Back

Friday, September 18, 2015

Nak Cuti Panjang Dah.....Yeahhhh!!!!

As salam....

lama dah tak sembang2 sini...
rindu!!!!




rehat dulu sambil makan magnum gold....
sedap okeh...


nanti kita sembang lagi...
nak cuti panjang dah nih....
kalau rajin adala entry sambungan.....
kalau tak tunggu bukak sekolah nanti la nampaknya...


krikk...krikkk....

17 comments:

Fuza Musa said... Reply Comment

Leh jadi model sekerim aihhhh

nadiah hanum said... Reply Comment

Selamat bercuti cikgu..hehe..nad nak chow balik penang dah petang ni...yeayyyy

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... Reply Comment

wow sedapnya makan aiskrim,

eima said... Reply Comment

Fahim suka ni....sbb bukan coklat .....

lieyalatif said... Reply Comment

selamat bercuti rin.... syok gak takyah bangun masak bento tuk budk2 ni seminggu kakakaakaka

Nad MamaZN said... Reply Comment

amboi, sedapnya! ;D

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

nampak gaya macam bercuti panjang je blog..

Falsya said... Reply Comment

nmpk org makan mmg sedap je magnum smp terliur2 tp bile falsya makan astaga muaknye...hehe

ayu Ismail said... Reply Comment

hilang tension jap dapat cuti seminggu kan..lagi hujung thn kerja cikgu bertimbun2

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

lama tak bersua dalam blog chekgu rin..semoga sihat walafiat hendaknya..maklumlah musim jerebu ni..hati-hati cuti ni..take care

Julia Johari said... Reply Comment

Alahaiiii kakak, kenapa ditayangnya aiskrim dikala perut juju tgh jerit kelaparan...i hate u kakak hahahhaha

athi FATHIYAH said... Reply Comment

amboi nak gi jalan mana tuuuu
saya belum sempat rs ice cream sedap ni....

hainom OKje said... Reply Comment

Hari tu terpaksa beli kat JJ sekotak eskrim tu... 3 batabg jer isinya. Mana ada jual yg seketul kat Jj tu...
Tapi rasanya okje lagi suka eskrim traffiic lightlah ....jakun katanya hihi

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Uit.. Sedap giler eskrim!

LYAfrina said... Reply Comment

dap ermmmm

bercuti murah kat bandung said... Reply Comment

sallam..
abang/akak..

Kami dari BANDUNG AMANAH TOUR & TRANSPORT
menawarkan sewa kereta murah dan service ok!
untuk melancong kat bandung dan jakarta, garut atau pun bogor..
kami juga memiliki driver yang berpengalaman di bidang pelancongan,
dan kami juga menjamin ke selesaan kereta nya..

harga kereta yang kami tawarkan :
-toyota avanza : RM 130/day
-suzuki APV : RM 130/day
-daihatsu luxio : RM 130/day
-suzuki ertiga : RM 130/day
-kijang inova : RM 150/day
-KIA Pregio : RM 170/day
-isuzu ELF (15 seat) : RM 195/day
-isuzu ELF (19 seat) : RM 250/day

harga kereta tersebut sudah termasuk :

-minyak
-parking dan pemandu
-boleh guna dari pukul 08 hingga 10 malam

kami juga menyediakan pakej hotel + transport seperti :

3D2N :
2 orang RM255/orang. ( 1 bilik )
4 orang RM199/orang. ( 2 bilik )
6 orang RM170/orang. ( 3 bilik )
*untuk bercuti dalam ramai orang (special price boleh whatsapp saya)

4D3N :
2 orang RM355/orang. ( 1 bilik )
4 orang RM295/orang. ( 2 bilik )
6 orang RM270/orang. ( 3 bilik )
*untuk bercuti dalam ramai orang (special price boleh whatsapp saya)

5D4N :
2 orang RM480/orang. ( 1 bilik )
4 orang RM325/orang. ( 2 bilik )
6 orang RM295/orang. ( 3 bilik )

*untuk bercuti dalam ramai orang (special price boleh whatsapp saya)
**jangan ter agak-agak bila abang/akak menginginkan pakej yang sesuai bajet..

service inshaAllah memuaskan, YOUR SATISFACTION IS OUR PRIORITY!

hotel yang kami sediakan,hotel berbintang ** dan dijamin selesa
ade pula pakej jimat transport & homestay / guesthouse / apartment,
untuk mengenai pakej selengkap nya,abang / akak boleh whatsapp saya...

SEBARANG PERTANYAAN SILA CONTACT :
whatsapp : +62 83821789103
call : +62 8812057848
email : touramanahbandung@yahoo.com
FB page : https://www.facebook.com/bandungamanah
blog : bandung-indah.blogspot.com

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

hari tue try gak magnum gold nie..tapi tak berapa nak umphhh la..sedap lagi yg original..=D