U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 1, 2015

Jogjakarta 2015

As salam semua!!!!


sakan uols bercuti panjang erk...
serius rasa lemau gilos nak pergi mengajar hari ni..
tapi demi SYMP...gagahkan jua...
ahaks!!


banyaknya entry hutang nih...
entry pangkor belum khatam lagi...
pastu entry lawatan petrosains / muzium telekom...
pastu entry jogja lagi...
hadusss...gigih tak gigih je nih...
entry jogja wajib buat sebab best...
banyak info menarik nak share dengan readers...



pendek kata Jogja memang best untuk dilawati
pada aku la..kalau korang yang into shopping
Jogja is not the place....hehehehe

 V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


belanja sekeping dulu kat Pasar Malioboro


kena jugak gigihkan diri mengarang entry Jogja...
nak juga abadikan gambar2 kat blog kesayangan nih....



 nanti sambung lagi ye...

8 comments:

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

best eh?
Nanti buat entry. Kot buleh masuk dalam bucket list tahun 2017 ke 2018 ke.. skrg n next year tak boleh, ada project besau dalam bucket list kena kasik settle dulu. Hihik :D

Nad MamaZN said... Reply Comment

x sabar saya nak baca!

Yana MIB said... Reply Comment

cpt update kak! gbr pun jadi lah..haha nk gak tgk apa yg menarik kt sana...teringin gak nk pi...hehe

Julia Johari said... Reply Comment

Jogja...tempat jimat utk shopping yeyy...mmg kalau boleh nak elak shopping punya tempat...nak tgk sight seeing je byk2 hahaha

eima said... Reply Comment

sila karang jgn jd cam ai ni ... langsung tak tulis entry pi vietnam ari tu

safurara said... Reply Comment

Jelesssssss.syonoknyaaaaa

Aishah Amin said... Reply Comment

Kami bukan hantu shopping. Must follow you :)

athi FATHIYAH said... Reply Comment

cepat2 update.
kita semua berhutang cerita.
masa mencemburui kita... hahaha