U Click Me...I Click U Back

Tuesday, August 4, 2015

Raya Belum Habis Lagi!!!

on the way ke Bangi memenuhi open house raya...kakak masa ni takde sebab ada program kat Zoo Negara..fetch her..then heading to Bangi....yeahh!!!

As salam...
korang2 semua masih mood raya ke??
baru 18 syawal kan hari ni?
ada 12 hari lagi nak masuk zulkaedah...
kwak..kwak..
puasa 6 belum habis lagi buat nih...


krikk...krikk...


last weekend sibuk memenuhi undangan kenduri kawen..
then ada yang menjemput sabtu ahad tu full day
cuma sabtu tu aku tak dapat nak p mana sebab penat ngurus bersihkan rumah..
uruskan kain baju..hanta anak kelas tambahan UPSR...
hmmm...busy okeh!!!
yang sempat terjah kenduri jiran sebelah2 rumah ajek...
semalam dapatla gerak jauh sikit...
ke bangi...dapatla attended 2 buah rumah...
satu kawan satu tempat belajo UKM...
rumah dia area taman universiti kajang nun...
gambar takde sebab segan nak snap2 sebab ramai sangat tetamu kak hasnah...


neway tq kak hasnah kerana sudi menjemput rin dengan family...
lepas tu beropen house dekat rumah kak jaa pulak..
ni kawan masa belajar UiTM SA dulu...
zaman buat diploma in building..


dah lebih 14 tahun rasanya tak jumpa...
ada rezeki jugak nak jumpa kak jaa..
ingat dapatla jumpa gang2 seUiTM yang lain..
takde rezeki nampaknya...
rindu uols...
rindu zaman nakal2 masa buat diploma dulu...
nak cerita kat sini memang 40 hari 40 malam pun belum tentu habis...



korang2 raya mana last weekend?? 

9 comments:

sweet tooth said... Reply Comment

last weekend dok umah ja, meraikan tetamu datang umah :-)

eima said... Reply Comment

sabtu ahad syok ....pi mkn balik rumah tido tak yah pk memasak musim raya ni ... hehehe

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

rajin betul Rine pergi open house.. syoklah dpt makan banyak2 hihi tapi careful ya.. nanti gemok..hihi

Tina Othman said... Reply Comment

Selamat hari raya

LZ - The Blog Owner said... Reply Comment

Salam Aidilfitri Chekgu Azrine,

Wah masih bermood Raya.. Actually saya pun sama.. Bezanya saya belum ziarah my BFF sbb jadual raya yg ketat, rumah saudara mara pun belum habis ziarah..

Okay, have a good day!

Diana Rashid said... Reply Comment

saya minggu ni tak de jemputan..minggu lepas banyak..sampai anak kena selsema..berjangkit dari siapa entah la..biasa la...dalam ramai2 tu mudah je nak merebak virus2 gini..

LYAfrina said... Reply Comment

biasalah..lg x hbis Syawal..
rayakan sebulan

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Minggu 3&4 raya nie mmg ramai yg buat open house... Best la kan..makanan dah tentu semua sedap2

Nurul Aula A'Akif Fadzil said... Reply Comment

weekend ni raya ke kuantan. bestnya raya lagi seminggu dah nak hbs raya.. sebak plak..