U Click Me...I Click U Back

Friday, August 28, 2015

Pulang Ke Pangkal Jalan

As salam...


Tengah tunggu bas kat lobby hotel untuk ke Bandara Jogja..
Beg pun dari bawak 2 dah beranak sampai 4..
Hahahaha...

Mohla kita pulang ke Malaysia sajak ya buk...
Kesimpulannya korang mesti datang ke Jogja sendiri..
Rasakan experience dengan melancong kat sini..
Best tak tipu!!!
Lebih best daripada Bandung...
Kalau untuk mereka yang melancong bukan into shopping la maksud aku...

Banyak sangat tempat menarik yang MESTI di lawati..
InshaAllah aku planning nak datang lagi je Jogja bawak anak2 aku pulak..

InshaAllah..
Doakan perjalanan flight aku pukul 12 nanti...

Jumpa di Malaysia ya buk!!!

11 comments:

Mimie_Zatun said... Reply Comment

selamat kembali.. syoknya holiday..

lia ummiirfan said... Reply Comment

wahh! apa yang best sangat tu? tak sabar nak tau.. anyway, haf a safe journey..

9 tips banyakkan susu ibu

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

nak pergi jugak tapi tunggu ringgit jadi bermaruah sikit hahahaha

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Salam. semoga selamat balik malaysia.

Selamat hari merdeka!

ameris said... Reply Comment

slmt kembali ke pangkal jalan yer bukkk..

Falsya said... Reply Comment

Welkambek kak..hehe

Diana Rashid said... Reply Comment

seronok nya..beli barang apa tu sis sampai beranak pinak beg..

Diana Rashid said... Reply Comment

seronok nya..beli barang apa tu sis sampai beranak pinak beg..

Nik Azidah said... Reply Comment

Salam perkenalan dari follower ke 1190....seronoknya dapat jalan-jalan :)

eima said... Reply Comment

menarik nanti cerita tau cikgu

Aishah Amin said... Reply Comment

Wah tak sabar nak tunggu update entry ni

Aishah