U Click Me...I Click U Back

Wednesday, August 19, 2015

Ewahhh...Ewahhh...Cakpong...Cakpong!!!

As salam


bagi chance la khennnn....

minggu ni sekolah aku ada panggil orang untuk bergambar officially...
tapi bukan untuk majalah...
sebab kos buat majalah besar sebenarnya..
nak jual mahal2 pun tak syokkan kat murid2...
so ambik gambar hanya untuk simpan sebagai kenangan jela...


ini semuanya hanya cikgu2 pagi je tau...
itu pun aku dah rasa ramainyaaaaaaaaaaa!!!!
kan??
campur cikgu petang sekalian adala nak dekat 20minit nak set up...hahahaha
 
  
carila mana aku ek???

krikk...krikk...

kesian aku sebab takde pegang kelas dah hampir 3 tahun mengajar dah...
so jadila gambar2 yang ada jek...


ini team Sekolah Kluster Kecemerlangan (SKK) SKTM2...
masuk dalam group SKK nih kalau tak rasa macam nak tercabut kepala tuh...alhamdulillah la...
hehehehehe....

10 comments:

AyuArjuna BiGoshh said... Reply Comment

serono sbnrnya jadi pendidik

Nurul Aula A'Akif Fadzil said... Reply Comment

BEst nya rindu lak zaman sekolah2.
Semoga kerja chekgu di permudahkan hari ini.
Salam pagi

Meroyan pemusnah hidup berumah tangga

eima said... Reply Comment

kemain lagi cikgu ye ..

Falsya said... Reply Comment

sonoknyeeee..nak2 pulak bile semua pakai seragam..nmpk cantik jer..hihi

ameris said... Reply Comment

wahhh cantiknya... ceria kaler baju biru, tudung kalerpul

Hamelia Hamid said... Reply Comment

Salam sis..pe kabar? Lama x jalan2 kat sini .:huhu..btw smua pic tu cun2..btl tu yg nak set up dulu tu yg ambik masa..hehe

lieyalatif said... Reply Comment

cantik rin..biru semuaaaaaaa...nampak fresh jek gambar...

ish kenangan ni..bukan senang nak amik gambar ramai2 kumpul kan cikgu due sesi sekali kan...wajib print besar2 frame letak kat pusat sumber ni ke bilik guru ke heheeheheh

Diana Rashid said... Reply Comment

saya dok belek satu2 tak nampak pun..heheh

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Puas belek2 carik mana rine

Aiezza Sue said... Reply Comment

Pic ramai2 xdpt detect,tp pic last tu..yg kurung hijau tudung merah tu mcm cun jerrr, itu kot cikgu rine nye, betoi dak :)