U Click Me...I Click U Back

Friday, August 21, 2015

Cerita Pasal Serabut??

As salam....




aku busy tahap tak cukup napas....

dah 2 hari memang tak dapat nak tulis apa pun kat dalam nih...
nak merapu meraban pun tak sempat...
sebenarnya kepala aku tengah serabut nih



banyak benda aku serabut...
serabut pasal anak2 yang nak kena tinggal 5 hari...
serabut pasal hubs aku keje kat CH 2 malam...
serabut kerja sekolah yang tak pernah2 habis...
bila serabut terus terpancar kat muka...
dah mula orang tegur kenapa muka aku nampak serabut...
hadusssss!!!!!


ni dah banyak benda dah sikit aku setel...


fuhh bila nak tinggalkan kerja...
memang banyak rupanya kerja yang kena setelkan dulu...
budak2 punya kerja untuk kelas next week nak jugak kena sediakan...
pastu aku siapkan jugak slip guru ganti untuk sepanjang aku takde tuh...
ada 3 cikgu yang memang konfem takde next week...
so dah setel bab guru2 ganti...
yang belum setel is packing je....
bab ni aku memang lemah sikit....



pendek cerita memang banyak benda la aku stress..
selagi tak 25hb...manjang jela stress...


tak sabar tunggu hubs aku balik esk...
rindu g-les-ba-bi-es dah nih...
hahahahahaha



 stress badan makin tembam pun iye...
muka pun dah selambak dah nih!!!!

~ pffftttttt ~


15 comments:

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Bila stress org pun blh nmpk kita stress kan rine. Moga cpt siap packing dan blh santai2 dgn family sblm rine pergi

Aeen said... Reply Comment

kalau baca ayat atas2 tu ain pun serabot kak..tetibe baca ayat last sekali terus rasa nak gelak..hahahah...dalam pada akak serabot bole wat lawak lagi..hheheh...

beat said... Reply Comment

nnt x serabut la 2...dalam susah ada senang...

Nurzaliza Mohd Ali said... Reply Comment

Kerja cikgu memang tak pernah habis kan.. Hehehe..

ChemSO said... Reply Comment

stress kan keje ni...
bab bila stress badan makin tembam tu saya setuju bangat!!!!...serupa

Allene typicalmommy said... Reply Comment

kak... jangan... kang kedut muka... hahah jom gelak2...

nadiah hanum said... Reply Comment

Nad yg full time mommy ni pon terkejar-kejar..sehari ada 24 jam tu cam tak cukup...sabar jer la rin..dulukan mana2 yg penting, yg x sempat tu pejam mata buat2 x nmpk! Apapun cikgu azrine tetappp maintain comel ...;)

ayu Ismail said... Reply Comment

makin nak hujung sekolah makin bertambah2 kerja kita kan...huhu

lia ummiirfan said... Reply Comment

takpe.. janji menten cun-melecun! :))

ruqayya said... Reply Comment

Walaupun stress, you still look good though...

Ruqayya wrote... Cara jana pendapatan sampingan online tanpa modal!

Pengedar Shaklee Sri Aman said... Reply Comment

Serabut & serabai memang dah sinonim dengan cikgu ye sis..hehe

Pengedar Shaklee Sri Aman said... Reply Comment

Huhu...samala kita. Dah la musim exam sekarang ni..memang serabut.

ruslanafiq said... Reply Comment

jangan serabut cikgu

lieyalatif said... Reply Comment

sabor rin...tarik napas panjang2.... lepas ni cuti weekend lame ni sikit ni leh la rehat2 key...ape2 pun jaga diri tau...tgh musim demam batuk bagai nieh....

same laa kite ...dah selambak ni badan..sarung koset pun ketat semacam...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Nurul Aula A'Akif Fadzil said... Reply Comment

sabar.. takde tembam mana pun. heheh takpa takpa tarik napas release nafas.


Tips Cantik dalam 10 Minit