U Click Me...I Click U Back

Monday, July 27, 2015

#TeamBuilding Pangkor 2015 ~ Seronok Sangat Walaupun Penat!!

As salam...
hai..hai...hai..
lambat bersiaran hari ni..
sebab baru free...dan fresh...hahahaha
alhamdulillah.... 
selesai sudah tugasan yang berat hari ni..
jadi mc untuk program karnival sains dan teknologi..
walaupun aku nerbes tahap apa ntah...
tapi syukur sangat sebab dan lepas 1 beban atas kepala aku nih...
*************************************
weekend lepas aku dan cikgu2 SKTM2 diarahkan ke Pulau Pangkor bagi menghadiri kursus profesionalime selama 3 hari 2 malam..
seramai lebih daripada 90 cikgu yang dapat hadir...syukur...
Allah permudahkan
yang asalnya aku pun takde mood nak gi..
turned out ya Allah seronok giler..
dan paling best aku dapat jugak rehat2 dengan hubs dan anak2 kat situ..
kursus merangkap cuti la kiranya..
sebab jadual kursus tak pack sangat...
yang tak bawak family derang pergi by bus...2 bijik
those who bring along family...
pergi sendiri..yang penting check in before 7pm jumaat tuh...

tak boleh nak citer panjang..
sebab gambar terlalu banyak dari pelbagai sumber...
kalau rajin aku masukkan semua ek..
tapi kena sort2 la dulu...
gambar official belum dapat lagi...
so aku teaser2 jela dulu ek..
kira HALAL!!!

kakakakaka


cikgu2 SKTM2 yang havoc sungguh dapat gi snorkeling....


dalam ferry dari jeti marina ke pangkor island...selpiah itu is a MUST!!
 

hari ke-2...bengkel ICT...
sesi "ice-breaking"...semua kepenatan dan kemengantukan...
tapi....


terus jadi hilang mengantuk...giler punya best..dari mengantuk terus segak bugar mata...paling syiok...ada group yang kelentong sebab takut kena denda...lawaks cikgu2 dah macam murid2 plak...

krikk...krikkk....
hahahahaha...

ok2..ada kelas lepas ni...
nanti sambung balik kisah pangkor...
korang jangan muntah pulak..
sebab banyak gambar nak tempek2 dan show off kat sini...

kwakkkk...kwakkkkk

9 comments:

CikNaa said... Reply Comment

syoknya kak..sy suka program camni..hilang stress..huhu

Nad MamaZN said... Reply Comment

bestnya p pulau pangkor ;)

mOoN IzzaN said... Reply Comment

bestnya teambuilding ni... sy suka program mcm ni.. bleh release tension..

Amanda Suria said... Reply Comment

Sesekali pi team building mmg best

eima said... Reply Comment

wahhhhh mesti syok snorkeling ni kan

Diana Rashid said... Reply Comment

ye kak...letak gambar banyak2..nak jamu mata nih..gambar Ash mesti ada ye..heheh

nadiah hanum said... Reply Comment

Seronok yer sambil berkerja dapat bercuti ngan family..

Falsya said... Reply Comment

sambil menyelam minum air omputih kate..berkursus at the the same time, bercuti ngan family..hiksss..

lama betul rasenye xke pulau pangkor..skang nie kalau ajak somi falsya gie pulau ke pantai ke mesti kene reject..die kate rugi bawak org yg allergic ngan air laut gie pulau..checked in hotel kat pantai dalam je katenye..sigh..

LYAfrina said... Reply Comment

bestnyer,,,
kursus smbil berlibur