U Click Me...I Click U Back

Wednesday, July 22, 2015

Raya Dah Habis...Kembali Ke Sekolah...

As salam...
raya dah habis!!!!hahahaha
mohla kita kembali ke pangkal jalan...eh!!
best ke raya aku tahun ni??
biasa2 jek..
raya paling sadis i must say...
but apa2pun alhamdulillah ya Allah
sebab masih bagi peluang untuk aku terus merasakan nikmat raya dengan husb dan anak2...
tapi sedih sikit sebab takde gambar dengan hubs masa pagi raya...
yang ada pun dah memasing tak pakai baju raya..
takpela...redha..
sebabnya...
pagi2 raya tu aku kena drive sendiri ke kampung hubs dari pokok sena tuh..
sebab hubs aku gi solat raya dekat kampung permatang tinggi A
so hubs aku pergi dulu dengan hubs fuza...sekalian dengan cucu2 lekaki
makanya aku drive sendiri la bawak semua atas tuh
pastu dah sampai sana sibuk beraya sampai tak sempat nak ambik gambar raya...huwaaa...huwaa...
sentap la jugakkan??
 candid raya...:-)

dari khamis sampai ke selasa (semalam) aku dok penang...
yang sadisnya kereta aku rosak dekat Ipoh masa nak balik ke penang on last wednesday...
nanti aku buat entry khas pasal kereta rosak...hahahaha

dan semalam aku gerak balik ke KL dan sampai pukul 2 pagi tadi..
giler ngantuk ok..terpaksa tidur2 ayam je
sebab takut terbabas bangun lambat

sepatutnya isnin dah gerak balik sini..
tapi anak2 hubs aku suruh postpone balik selasa...
kononnya nak jejalan penang island...
tapi next time no more postponement 
giler jammed okeh semalam...
aku dah risau sebab apa pun tak prepare untuk gi kerja hari ni
bangun kul 5 pagi tadi gosok baju segala bagai..
nasib baik hari ni anak2 tak sekolah agama sebab masih bercuti...
kalau balik isnin..adala rest hari selasa kan??
macam kerja2 lain boleh ko nak ambk mc ke EL ke..
kerja cikgu macam aku susah kot..
sebab biler cuti terus jadi nyusahkan orang nak kena relief kelas ko..
aku kalau boleh nak ngelakkan semua tuh...
selagi mampu dan terdaya..inshaAllah..
aku akan datang sekolah...
giteww konsep aku...
okla...stop bebel..
hari ni budak2 tak ramai yang datang
mood raya lagi kot...kikiki
nasib baik takde la mengantuk sangat...
sebabnya semalam mentidur je sepanjang perjalanan balik ke KL
memang cannot go dah mata ku semalam..
redha jela tok laki bawak kereta sorang2..
sambil kunyah kacang bagi hilang mengantuk...hahahaha

8 comments:

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

tapi still boleh nampak cantik betul la color tema baju raya akak & family.. suka tengok.. =D

Ibu Dilah said... Reply Comment

selamat hari raya sis.. dilah dah start keje semlm.. lagi lemau... huhu

Syima Syaz said... Reply Comment

cantiknya akak!! baju raya akak dgn anak2 dara cantiklah...

selamat hari raya kak... maaf zahir dan batin

Aty_Fared said... Reply Comment

selamat hari raya kak... iyeerr.. sebenarnya yang meriah nya sbab beraya dengan suami dan anak2 kan... bersama kuarga.. :)

Amanda Suria said... Reply Comment

Selamat hari raya...seronok semua beraya sedondon kan

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

kita baru je masuk kerja harini.. Selamat hari raya Rine hihihi
Wpun sentap tak ada gambar dgn hubs, tapi raya tetap raya kannn.. jgn lah sentap2 Rine.. nnt mintak duit raya kat Hubs u ok.. hihi

safurara said... Reply Comment

baiknya akk ni! bagus gila! sbb tu jugak lah kot sy x leh jd cikgu.

sweet tooth said... Reply Comment

untung skolah u dapat cikgu yg berdedikasi mcm u ni :-)