U Click Me...I Click U Back

Monday, July 13, 2015

Mood Raya vs Mood Kerja...KRIKKK...KRIKKKK....

As salam...

krikk...krikkk...

pagi ni nak bangun sahur pun liat okeh..
hilang terus perangai isteri solehah...pfffttt
ko bayangkan semalam teman laki den tawaf uptown danau kota..
sampai pukul 12 lebih okeh..
dak Aish dah lena dalam kereta lagi balik dari Jalan TAR
so aku tinggal je la kat rumah dengan kakak2 dia
dengan harapan dia tak bangun cari aku..
sebab dak Aish dah tak menyusu badan dah
so legala sikit kalau nak tinggal masa dia lena...

kul 4 aku dah terjaga..
tapi Allah sahaja yang tahu mata aku ni tak boleh nak bukak...
hahahahaha...
pastu aku gi letak nasi...then konon nak buat sambal telur pecah
tapi finally tahap malas aku mengatasi segalanya...

aku goreng telur mata boh kicap je...
laki aku jeling2 je bagi anak2 aku makan simple2 camni..
aku buat muka toya tak bersalah...
hahahahaha 
sapa suruh dia ajak aku dating semalam khen??
so dia jugak bertanggungjawab dalam hal nih...
kahkahkah... 



kalau ikut hati aku memang MALAS GILER nak gi sekolah hari ni..
hadoiii...mikir fail pppb yang krik2 tak siap lagi tuh..
ku gagahi jugak drive ke sekolah...
memang menguji keimanan sungguh ok...
memang series banyak kerja yang dateline dia esk...
mana nak kena hantar fail esok..
nasib buku rekod mengajar dah siap dari last week lagi...
then kertas kerja SKK tak hanta lagi..
haiyooo hammmaaa happppaaaa!!!! 
hellpppp!!!

serius...mood dah nak raya je nih...
tazabar nak balik penang!!!
tapi packing pun belum lagi..
tu lagi 1 hazabedah...
krikk...krikk...






nak hilangkan stress jom pergi shopping...
ni gambar semalam...
saje selpiah dengan bf aku...
kalau bab2 shopping memang terus hilang stresskan??
tengok gambar pun tahu...

krikkk...krikkk...

5 comments:

Julia Johari said... Reply Comment

krik krik krikkk hahahha lawak lah akak ni hehhe sampai jam 12 pagi haaa bertawaf...perghhhhhhh...tu pasal mkn nasi telur kicap...tp nikmat pe...

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

kita bangun sahur dengan semangat tanpa gagal lagi sampai hari ni.. hahahhaa.. puasa tahun ni mudah sangat sebab rasa sekejab jer.. sahur pagi tadi just lauk yg adik hantar semalam. masa berbuka x makan nasik so lauk tu jadi lauk sahur je la

eima said... Reply Comment

td sy pun bgn lmbt pukul 4.30 br terjaga lupa kunci jam ....

pg2 sahur mmg 2-3 jenis lauk
yg fahim tu hari2 masak lemak kuning ayam ...si abahseafood die sy sayur2 ...lauk lain tak lalau sgt mana nk gemuk ...

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

memang ngantukkk... kite pun ngantuk nau nau ari ni.. dah kenapa entahhh

Diana Rashid said... Reply Comment

sama la..awat entah liat sungguh nak bangun pagi tadi..sebab hujan pun ye..padahal hujan rintik je pun..hahahah...