U Click Me...I Click U Back

Friday, July 24, 2015

Doakan Perjalanan Kami



As salam..
Dah nak gerak ke Pulau Pangkor..
Aku ada team building dekat sana..
Sampai ahad inshaAllah..
Actually serius aku takde mood sangat nak ke sana..
Sebab badan aku tak larat sangat..
Baru je unpack balik raya hari tu..
Ni dah kena packing untuk ke Pangkor pulak...

Tapi sebab aku dah janji nak bawak anak sekali..
Maka mohla kita..
Anak2 happy aku pun happy...
Lebih kepada untuk anak2 jela..

Aku kursus hubs aku jaga anak..
Gitu konsepnya!!

Doakan perjalanan kami selamat sampai ke jetty marina..
Dan seterusnya ke Pulau Pangkor...
Aaminnn..

5 comments:

Fuza Musa said... Reply Comment

Merangkap hanimun tuh...

Lynda Che Lah said... Reply Comment

selamat berholiday dan keje kak

Ibu Lala said... Reply Comment

Semoga selamat smpi ke destinasi

Diana Rashid said... Reply Comment

lalau kat taiping ke kak..kalau lalu kat taiping mesti lalu depan rumah mak saya..rumah mak saya kat beruas..heheh

Falsya said... Reply Comment

by the time falsya komen nie kak rin dh smp umah dh..hehe