U Click Me...I Click U Back

Friday, July 31, 2015

#Aidilfitri 2015 ~ 3 dan 4 Syawal

As salam....


ok...on 3rd syawal ada kenduri aqiqah anak mak njang kat sidam, kedah..
1st raya tu kami dah berjalan dah ke sidam..
dah raya sakan situ...

tapi dapat undangan kenduri..
mohla kita mai lagi sekali...
rezeki makan kenduri jangan ditolak tau...
gitewww konsepnya...


ketibaan 3 syawal diserikan dengan gambar kambing tergolek2...
eh..kenapa tinggal tulang jek???

krikk..krikk....

hahahahaha


tumpuan harus diberikan semasa memilih daging kambing...
i luv kambing so much okeh...
kwakk..kwakkk


 stall kambing ni jadi tumpuan..
ramai yang datang serang...
ko boleh nampak sapakah manusia2 iteww...
semuanya baka Hj Abdullah Mustafa....
hahahahaha

lupa nak snap gambar bebanyak sebabnya...
masa kat kenduri aqiqah nih..
...keluarga Hj Abdullah siap sambung meja dengan muka tak bersalah okeh..

lepas 1 makanan 1 makanan depa pi ambik..
haihhh...malu nak ngaku sedara..
ada yang ratah ikan goreng je...
ada yang bedak laksa tak habis2...
ada yang dok beratur berebut ayaq tebu...
pendek cerita..mak pak hampa je takdak kat situ...

memang thorbaek sangatla kenduri nih..
siap ada yang bagi cadangan..
kita lepak sini sampai petang jela..

krikk...krikk...

raya ke-4 takde pi jalan mana sangat....
sempatla beraya sebijik rumah kot..
tak silap aku la..
sebab gambar takdela banyak...


yaya with his youngest nephew...sufi..cucu hubs aku la kiranya nih...

with tokummi yang vogue....
*nak jugak!!!

hahahahaha..

ok...habis dah cerita raya aku dekat Kepala Batas, Penang...
nunggu la kalau ada lagi cerita raya aku dekat KL..
tu pun kalau rajin ambik gambar...
jemputan open house dan kenduri penuh dah sabtu ahad...
jenuhla nak turunkan berat lepas nih...

huwaaa..huwaaa...





7 comments:

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

hah! kambing tergolek tu memang tangkap meleleh air liur..
jgn makan banyak2 Rine.. pitam karang.. hihi

Fuza Musa said... Reply Comment

Lum habis lagi gambo rayanya
Hat li snap candid u meraung tu.. He dok gelak tengok!!
Jahat!
Hahaha

nor azman said... Reply Comment

Sedapnya kambing..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Diana Rashid said... Reply Comment

hahah...siap nak lepak sampai petang..mentang2 semua makanan kegemaran berkumpul kat situ..kan??hahah

eima said... Reply Comment

sidam ??? kat belah mana tu ...aku ni org kedah pun tak penah dengar .. hahaha


LYAfrina said... Reply Comment

selalu comey!!!
sedapnya kambengggg bakar tu...

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Meriah btl...mmg nampak kat raut muka akak favourite kambing...heeee