U Click Me...I Click U Back

Friday, June 5, 2015

Sapa Blogger Yang Lunch Date Dengan Aku??

As salam...

saje nak kasi gempak kat hampa semua dalam ENTRY nih

sapa ek blogger fofular yang lunch date dengan aku??


inila blogger Teacher Azimah...
aku kenal dia start dari order tudung dalam blog dia..
tudung ala2 fareeda custom made...
that was 2years ago..
dia pun cikgu so selalu kami ber WA melepaskan perasaan memasing
dan kebetulan pulak dia bawak students dia (SBP Sabak Bernam) seminggu kat UKM
so tu yang aku jumpa dia kat sana
kebetulan aku lepak library fakulti pendidikan kat UKM tuh
siapkan keje aku...

break lunch tu aku pergi la fetch dia kat Kolej Ungku Omar
first time la kami berjumpa tuh...hehehehe
sebab nak jumpa bukan senang kot...
hahahahhaa



persamaan kami...
kami sesama guru Sains...
ahahahahahahhaa

nice meeting u Azimah

nanti mengkome pergila baca2 blog dia ek

5 comments:

eima said... Reply Comment

ooo TA rupanya ... teacher meet teacher le ni

Hamelia Hamid said... Reply Comment

sehati sejiwa gitu sis.. :)

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

terussss jadi kawan alam nyata.. hehehe

Nadiah Hanum Wahab said... Reply Comment

Chekgu azrine taknak detim dgn saya ker??? Awwww...gediks! Hahaha...

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Itulah yg bestnya tentang dunia blogging... Dari maya ke nyata..:)