U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 3, 2015

#SambutanHariGuru2015 ~ The Sneak Peek

As salam


tak sempat cerita lagi pasal sambutan ni panjang lebar..
gambar pun banyak sangat...
gambar syok sendiri je semua pong..


aku update 1 gambar je dulu la ek...
gambar persembahan murid2 dan guru2 tahun 5...
gambar nampak macam reti sangat main gitar..
aku sebenarnya malu tuh sebab kak rose snap gambar aku...
pastu ko tengokla tangan aku tuh
cer citer..rock star mana yang mampu buat cam aku tuh...
#blowmynail

7 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

nice pic la kakak...wahhh macam najwa latif tau

Zana Adieyza said... Reply Comment

alorrrr... comelnya pakai bunga kat kepala.. nyanyi lagu apa la agaknya tu..

Falsya said... Reply Comment

akak, main satu lagu live...nak dengo..hehe..

Nad MamaZN said... Reply Comment

weewiiittt.. !

LydSunshine said... Reply Comment

Wahhh.... senyap2 je ret main gitar kapok rin.

safurara said... Reply Comment

hebat cikgu cikgu skrg.hehehe

Diana Rashid said... Reply Comment

la..ingt kan jemput najwa latip tadi..
hahahahah...
cikgu ni kalau suruh pose memang artis pun kalah..kan??