U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 10, 2015

Resepi Paling WIN Pernah Aku Share Kat Blog

As salam...

dah nak dekat pose nih khen..
aku suka je nak share2 bebanyak resepi kat blog aku..
kalau korang nak rujuk resepi2 ringkas dan mudah..
korang klik je kat side bar belah kanan blog aku..
inshaAllah...rujuk je situ
macam kan ko promote blog sendiri la pulak..
eh..sukala...hahahahahaha

dalam banyak2 resepi..
resepi DAGING DENDENG la yang paling banyak sekali viewers...
jumlah viewers hampir 25k
rupa2nya ramai gilos peminat daging dendeng ni ek
bukan kome2 je yang minat
anak2 aku kalau aku masak siap beliak2 bijik mata
tapi aku tak buat selalu sebab my other half tak makan okeh
sedap2 camni pun tak makan???
hadoiiiii

laki aku suka daging masak kunyit je..
masak kari dia layanla..
masak macam lain dia tak sentuh pun..
pelik pun ada jugak...
hahahahahaha


resepi ~ http://azrinzfamily.blogspot.com/2014/02/resepi-mudah-daging-masak-dendeng.html

kecuq2 liur aku bila tengok gambar nih..
hahahahahaha...

screenshot siap2 ek..
nanti boleh jadi 1 menu berbuka pose nanti...
hahahahahhaa

berapa banyak...hahahahahahahah daaaaaaaaaaaaaa....

15 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

saya penah buat sebelom ni kak...en asbeen mmg suke

CikNaa said... Reply Comment

meleleh nengok menu akak ni

MizzTina said... Reply Comment

nk try buat gak la..tp kena tgk tahap kerajinan..hahaha

Nana said... Reply Comment

yallah sedapnye kak
nasib baik arini xpuasa hahaa

Sidratul Muntaha said... Reply Comment

salam singgah dari blog falsya
f: 1182

SweetLikeWhat said... Reply Comment

akakkkk terliur nye sayaaaaa..sedapnyeeee!

eima said... Reply Comment

tu die 25 k tu .... mmg semua org suka dendeng la tu kan

Daddy Ziyyad said... Reply Comment

Ok...tengok gambar pun saya dah kecur...hahaha..
nak minta wife saya baca resepi awak ni

Hamelia Hamid said... Reply Comment

mau x meleleh air liur tengok menu yg super sedap ni

juelee said... Reply Comment

daging dendeng ni mmg sedapp..makan ngn nasi panas nyamsss sgt

mama tisya said... Reply Comment

lprrrrrrrrrr..tk pernh try lg..tp pernh mkn

Falsya said... Reply Comment

okayh dh tau menu utk bersahur dh..heheh

Diana Rashid said... Reply Comment

Saya pun dah ada resepi daging dendeng dalam draft..tapi tak publish lagi sebab gambar tak cantik..hahah,,,tunggu buat lagi sekali baru ambik gambar elok2..nampak macam gambar daging akak lagi best la dari saya..ehehehe..

ameris said... Reply Comment

wajib cuba ni rine.. tambah pulak dah nak puasa ni kan.

Sanisah eeiyss said... Reply Comment

wahhh... gambaq sangatttt menggoda... telan ayaq liuq ja tengok (^____^)

is folo di #1183 na (^___^) salam ukhwah