U Click Me...I Click U Back

Tuesday, June 30, 2015

Pengalaman Bawa Murid Bertanding di Karnival Sains & Teknologi di SK Bukit Rahman Putra

As salam...
korang hadap jela cerita2 lapuk dekat blog aku 2-3 hari ni ek
selagi ada je cerita lapuk yang aku belum up kat sini..
sila hadap...

krikk..krikk...



actually, this is my first time sampai kat sekolah kluster nih..
asyik dok dengar je nama sekolah ni...
alhamdulillah dapat jugak jejak kaki kat sini..
tinggalkan tapak kaki...
dan my first time jugak bawa murid ke pertandingan bercerita sains..
kutip pengalaman katanya...


2 orang anak murid yang bakal bertanding untuk saintis muda...




surrounding....bersih dan tersusun..


tugas aku bawak si bee ni bercerita sains dalam english
aku pergi menggantikan cikgu sains yang sepatutnya bawak elena ni
tapi dia ada exam dekat uia..
comelkan bee sktm 2...




 kak surah mengiring saintis muda...
untuk pertandingan saintis muda derang kena buat dekat lab sains..
dan dikuarantin...
cikgu pengiring pun tak boleh masuk jenguk..T____T


 gambar kenang-kenangan masa hari tua esok2...hahahaha

stop2la posing chekgu2nya...hahahaha

***********************************
tiba giliran elena naik pentas..
personally aku adore budak ni..
sebab english dia sangat british ascent okeh..
sedap giler kalau ko dengar...







comel je tengok dia kat atas tuh...

adala dalam 20 lebih buah sekolah yang hantar penyertaan bercerita nih...

dan alhamdulillah...
rezeki berpihak kepada SKTM 2

v
v
v
v
v
v


tahniah si cilik elena...
juara pertandingan bercerita sains dalam bahasa inggeris peringkat sekolah rendah...
dan tahniah jugak kepada cikgu2 yang melatih elena...

semoga SKTM 2 terus cemerlang....amin

7 comments:

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

kalau dah english dia bagus confirm la boleh menang kan..Tahniah buat elena..

Dkna Abza said... Reply Comment

tahniah.. anak2 sekarang semua bijak pandai.

CikNaa said... Reply Comment

cikgu azrine la yg paling hepi kan? huhu

ameris said... Reply Comment

comel je bee.. tahniah rine dan stdnt..

eima said... Reply Comment

wahh hebat2 .....

Falsya said... Reply Comment

comel sesgttttttt miss beeeee...and congrats kak..;D

Diana Rashid said... Reply Comment

ada video dia tak??