U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 17, 2015

Misi Hilangkan Berat 8kg...Gitewwww!!!

As salam...

misi la konon

kalau setakat 2minggu cuti sekolah..
baru 6hari je aku sempat joging dengan hubs...
so ko boleh bayangkan camne aku nak hilangkan berat 8kg aku...
hahahahaha
takpe kome jangan gelak2kan aku...
aku akan usahakan jugak bagi misi aku berjaya...


dan korang boleh bayangkan sapa yang pancit sebenarnya nih
hahahahaha
sure la orang yang ada kat belakang yang mengambil gambar itewwww khennnn...


ala..tak nampakla tulisan atas bukit tu...huhuhu...
nila tempat aku selalu joging..
cemerlang height..
kawasan rumah orang kaya belaka...




so sambil ko bersenam sambil ko cuci mata sambil berangan 1 day ko pun nak bina rumah camni
eh...kan berangan itu FOC
so berangan jela khennnn....
hahahahahahaha

tapi series weyhhh...
rumah2 kat atas ni tahap rumah macam istana bak hang!!!

 ko tengok...fuhhh...aku rasa kalau reramai dok dalam 1 rumah camni
memang tak berjumpa muka kot...hahahaha
boleh main sorok2...
jangan kena sorok dengan momok sudah!!!



naik sampai puncak bukit cemerlang tuh hah...
sambil tengok2 keindahan KL...
saujana mata memandang...c
ecewahhhh...


ko mampu sengih jela kan chekgu....
aku memang tak reti nk posing2 kalau hubs aku yang ambik gambar
aku malu gilakkkkkk!!!

korang doakan misi aku berjaya okeh!!!
bulan puasa ni misi terpaksa dihentikan dulu dengan berdoa masa bukak pose aku makan sikit aje..
hahahahaha

10 comments:

Wawa Yusoff said... Reply Comment

pulun sis.. pulun! :)

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

kita pun balik kampung aritu orang cakap kurus sikit.. maybe selera tak gajah sangat dah macam sebelum ni. Ni puasa hope turun lagi sikit la.. sekilo dua lagi katanya.. apapun semoga berjaya cikgu hehehe

nadiah hanum said... Reply Comment

Mak aihhhh hebat2nya umah kat situ...selalu gak dok lalu lalang situ...

nur anis said... Reply Comment

fuhh..jogging? saya lama tak jogging..

ameris said... Reply Comment

hahahaha klakar sgt rine.
bulan pose ni InsyaAllah turun laa berat tu. ku target 5 kg je...

SweetLikeWhat said... Reply Comment

hahahhahaha akak kita geng!malu bila husband ambik gambar..kah

semoga berjaya misi aku tuh!

seraa rose said... Reply Comment

Cuti sekolah adalah musim tambah berat bg sy bukan kurangkan berat..
*nagis bucu katil..

=)

eima said... Reply Comment

ai nak naik kan besat ..kak bukan ke en hubby awak ckp die suka awak yg tembam itu .....

Diana Rashid said... Reply Comment

saya nak turunkan 4-5 kg je..harap2 bulan posa ni tak de la selera macam ular sawa..

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

chaiyok akak..pasti boleh! =D