U Click Me...I Click U Back

Friday, June 5, 2015

Mengalir Air Mata Aku di Pagi Hari ~ Al Fatihah Untuk Arwah Tina (Adik Blogger Aty VanillaPink)

As salam...

pagi2 ni sesampai aku di UKM...
aku bawak dulu anak2 aku makan kat cafe fakulti
then aku capai hp aku dan bukak blog...
maklumla bila ada wifi baru berani aku bukak blog guna hp...

sesambil aku makan nasi ayam...
aku bukak blog Aty (vanillapink) sebab aku nampak gambar dia dah bersalin..
alhamdulillah....
tahniah aty sebab berjaya menambahkan lagi khalifah nabi muhammad s.a.w di dunia fana ni...

bila scroll bawah dan baca lagi terkejut aku bila aty bagitahu adik dia Tina dah kembali kerahmatullah...
sebab meninggal adalah breast cancer dan kanser tulang stage 4
innalillah...
baru je usianya 31 tahun
hati aku terusik betul baca kisah Tina sebab aku tau Tina memang adik yang paling rapat dengan Aty
memang banyakla Aty bercerita pasal Tina dalam blog dia
i knew how close they are...
cuma memang Aty tak pernah cerita pasal adik dia menderita breast cancer dan merebak sampai ke tulang..

dah..dah...aku tak sanggup nak taip lagi..
sedih aku mengenangkan bila orang tersayang  meninggalkan kita selamanya
aku tak dapat membayangkan kalau aku di tempat ATY...:-(


aku ambik bingkisan ni dekat blog Aty..
aku harap Aty tak kisah..

Al Fatihah untuk arwah Nurhartina bt Abdul Jalil
semoga Allah menempatkan dia dalam golongan orang2 soleh...
aminnn....

mari sesama kita sedekahkan al fatihah untuk arwah...


16 comments:

juelee said... Reply Comment

innalillah..
arwah sebaya saya...
hurm smg arwah tenang di sana

iduraz said... Reply Comment

terkejut gakj td baca blog aty...kagum ketabahan arwah..semoga arwah ditempat kan di sisi NYA..amin!

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

Innalillahiwainnalillahirojiun
semoga Allah mengampunkan dosa arwah & tempatkan beliau di kalangan orang2 yang beriman.Takziah kepada seluruh ahli keluarga Arwah.. Semoga kuat menerima Ujian Allah..

Mar Mansor said... Reply Comment

saya pun terkejut dan tumpang sedih..arwah tina sebaya saya..

eima said... Reply Comment

sedih sgt .... speechless ...semoga arwah tenang di sana

Julia Johari said... Reply Comment

Al-fatihah...aminnnnnn

Wawa Yusoff said... Reply Comment

Innalillahiwainnalillahirojiun..

setiap penulisan kak aty utk entry pagi tadi buat wa menangis.. kita mmg boleh bayangkan mcm mana rapatnye dia dengan tina..

moga kak aty juga sekuat dan setabah arwah tina dalam menghadapi ujian dan dugaan allah s.w.t...

nadiah hanum said... Reply Comment

Mmg sedih sangat...tak tau nak cakap apa..kat Aty pun kesian jugakkk...dah la tengah berpantang...

Nad MamaZN said... Reply Comment

Allah... :(
saya tau adik aty sakit tp aty tak penah cite sakit apa..
al fatihah buat arwah
sebaknya bila mengenanglan lulu anak arwah tu..
salam takziah buat famili aty

CikNaa said... Reply Comment

sedih kan kak.. saya seharian dok pikirkan anak dia si lulu tu..

Rizziela said... Reply Comment

Al Fatihah

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Al fatihah.. Semoga kak aty tabah menerima dugaan kehilangan orang yg tersayang..

Falsya said... Reply Comment

Al-fatihah buat arwah dan salam takziah buat keluarga arwah..

Sedih betul bile baca..walaupun xkenal tp tah la kak rin..sebak sgt..

Amanda Suria said... Reply Comment

Alfatihah....moga allah tempatkan arwah di dlm golongan insan yg terpilih...amin..

LYAfrina said... Reply Comment

Al-fatihah..semoga roh arwah dicucuri rahmatNya..
lya pon bila dh baca, sebak sgt

ezan idma said... Reply Comment

alfatihah