U Click Me...I Click U Back

Thursday, June 4, 2015

Makan Maggi Ketam di Food Court, Bangi Gateway

As salam..

semalam aku urusan di Bangi..
then singgah makan lunch dekat Bangi Getaway...
ada blogger pernah cakap ada maggi ketam sedap dekat food court dalam bangi getaway
maka mohla kita terai..
dulu aku datang sini aku memang tak perasan ada food court atas tu
mungkin sebab belum bukak kot..
so aku membedal burger king je masa tuh

naik2 je tingkat 1 kat bangi getaway tuh
ko terus datang ke stall Chili Spicy nih kalau nak makan pelbagai variety maggie ok...

 
ko akn jumpa gerai nama Chili Spicy...
jumpa dua budak comel ni tengah masak menu ordered by customers


tu hah menu2 kalau ko teringin nak makan sini
semua jenis maggie ada ko pilih la hat mana suka...
anak2 aku tak mo yang ketam...
dorang nak makan maggi udang aje...
aku pun tak makan jugak maggie katam sebab payah nak kupas ketam tuh..
sebab dia letak seketui terus ketam dlaam tu
kalau kat rumah dah lama aku bersinglet bagai just semata nak makan ketam..
supaya tak merecik kena baju...
ni dah kata ko nak makan ayu2..
camne nak makan ketam???huwaa...huwaaa...


dia masak macam kat atas nih...
gigih aku ambik gambar...hahahahaha


yang ni maggi udang perisa kari..RM8.00


maggi udang tomyam same price as above


aku macam biasa akan order favourite food aku iaitu laksa johor...
memang takkan berpisah sampai bila2...hahahahaha
inshaAllah...


kemahen lagi sedut maggi tak pandang2 atas dah....hahahaha
kakngah kena tinggal sebab ada kelas tambhan tahun 6 kat sekolah
aish aku tinggalkan kat rumah pengasuh...


kakcik Yaya tak mo maggi..dia nak makan sizzling...
so orderla kan dia sizzling...
setel kerja aku...hahahahhaa

actually aku makan dengan sorang blogger jugak masa ni
tu yang boleh ke sini...saje aku nak belanja dia makan..
aku tak terror area bangi nih
so bawak jela beliau makan kat sini kan?

sapa blogger tuh...
esok2la aku citer ek..
TUNGGU!!!!!


17 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

Wahhh sape blogger tu gaya mcm glemer sgt nak kena tunggu2 plak hahaha
Ok ok jgn lupa bg link blog ek. Blh tlg promote kita punya group preloved toys. U nak join sekali pun blh hehe

mama tisya said... Reply Comment

mcm2 jenis maggie..maggie ketam blum pernh cuba

Julia Johari said... Reply Comment

Sedap yer makan di Chili Spicy, wahhhh sapa blogger tu cepat update akak hahahha...len kali banjer julia plak hehhe

cik mah said... Reply Comment

Yummy...betul tu..klau maggi ketam snng mkn kat rumah kan...hehe

Nad MamaZN said... Reply Comment

cam sedap je tgk kak cik yaya makan tu.. lapo aunty nad ni kak cik!!

aizu's life said... Reply Comment

assalamualaikum... singgah cni :)
sedapnyaaa.. sy x pernah lg mkn megi ketam

Nana said... Reply Comment

nampak sedap tp saya elegik ketam
makan satu je tros gatal telinge hehe

Yana MIB said... Reply Comment

x pernah try mkn kt foodcourt sini...boleh try next time...

kemain ada entry sambungan...haha

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

eh kenapa kejam sangat ni..
tengok maggi pun I terus bernapsu.. menarik ya Rine dia variety kan maggi tu..

syawalsimpsons said... Reply Comment

macam2 jenis ye kakak

Falsya said... Reply Comment

sedapnyeeee..meggi ketam...tp kalau ajak somi falsya mesti die tunjuk penumbuk..ahhaahaha..sebab falsya allergic seafood..

ameris said... Reply Comment

nyumm...nyumm...slurpppp

eima said... Reply Comment

megi je pun RM6.00 hengget boleh tahan ...sedap tak ke rasa megi je ni ... hehehe

Amanda Suria said... Reply Comment

Aduhai....SA dh kenyang pun rasa lapar semula ni....

LydSunshine said... Reply Comment

Terliurnya saya tgk anak rin makan megi. Saya ni sebenarnya mmg suke sgt megi. Tapi dah lama tak makan megi. Tak tau le nape.

ezan idma said... Reply Comment

bestnyaaa

Hamelia Hamid said... Reply Comment

sedapnye...