U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 3, 2015

Jatuh Cinta Dan Terus Kumpul Buat Koleksi

As salam...

hari tu aku ada buat entry pasal tudung yuhanis kan?
actually aku takdela suka sangat ikut trend ke apa..
cuma bila aku dah try beli sehelai dan pakai..
terus jatuh cinta...

aku lupa nak snap koleksi warna2 tudung yuhanis yang aku dah ada..
lebih 10 helai dah..
ada yang aku beli sehelai rm20..
ada jugak rm12 dengan kualiti yang sama..
hari ahad lepas aku gi pasar pagi area rumah aku..
aku jumpa sejinik macam yang aku pernah beli..rm10!!! #ohemgeesangat
aku suka yang jenis crepe..
yang licin macam yuhanis pakai tu aku tak berkenan sangat..
aku punya jenis crepe kilat dia sesikit jek..
tapi dah suka sangat punya pasal..
tu yang beli buat koleksi

nasib baik murah ceq oiii...

sempat selfie....hahahahaha

anak aku si kakak pun merembat hat aku tuh..
belum rasmi lagi kaler tu dia dah rembat dulu..
buat masa sekarang aku selesa pakai tudung yuhanis crepe nih..
harga pun murahkan...
bila aku takmo pakai dah kakak suka je nak pakai
sebab dia memang pencinta tudung bawal...
pekedalkan??

sekejap tudung naelofa...
pastu yuhanis plak..
lepas ni tudung apa plak ek...

hahahahaha


8 comments:

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

murah tak pe boleh kejar trend kalau mahal macam paridah tu hahaha tak terkejar juga

Julia Johari said... Reply Comment

Julia pun suka tudung murah2 kak...cantik tudung yuhanis jenis crepe ni...nampak terletak je sis

Allene typicalmommy said... Reply Comment

lin ada anak kecik susah sikit... uhuhu nnt dia wat lap nampak kesan... huuhhu

syawalsimpsons said... Reply Comment

murah tu yg penting kan kakak

EzanIdris said... Reply Comment

crepe senang sikit pakai compare to satin kilat tu kan hehe

Falsya said... Reply Comment

Kalau jenis yy xpayah gosok lg falsya suke..silap2 buat koleksi jugak..hehe

lieyalatif said... Reply Comment

ooo baru nak kagum sebab rin pandai pakai...satin tu mcm susah jek nak bentuk.... rupenye yg jenis crepe yek....manarik plak rin...nanti nak try2 usya gak le kalo ade jual kat pasar2 kat sini....online shopping ke kan....

rin, happy school holiday...gi jalan mane tu rin...

LydSunshine said... Reply Comment

Laju je siap dah ada 10 Rin.