U Click Me...I Click U Back

Monday, June 22, 2015

Festival Raya No.1 Malaysia ~ Mood Republik KL Raya Fest di PWTC

As salam


meh2...dekat2 sikit dengan skrin...
nak share cerita best kat hampa..

sapa belum cari lagi baju raya sila angkat keyboard???
jangan risau..
korang masih lagi boleh vogue2 di pagi raya gitewww...
sebabnya...300 jenama paling terkenal online dan offline akan berjualan kat situ...
save the date tau..
11 July hingga 13 July 2015

inshaAllah aku pun nak terjah jugak...
hahahahahaha..
jomla kita terjah secara berjemaah dekat sana..
aku planning nak datang kul 2-3am camtula..
ngeeeeee......

4 comments:

Diana Rashid said... Reply Comment

kak..Tinggi nya Uv time posa2 ni..terkejut ceq tengok..hehe..tahniah..eh!!komen luar topik lak...

ameris said... Reply Comment

wahhhh... boleh la gi nnt

ayu Ismail said... Reply Comment

kalau dekat akak pun nak gi..happening betul tu

eima said... Reply Comment

mls nk pi kl jem .. hehehe