U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 24, 2015

Dinner Sempena Hari Guru SKTM 2 2015

As salam...

then malam tu pihak PIBG SKTM2 telah organized satu dinner untuk kami..
alhamdulillah and tq so much PIBG..
we really appreciated...

tema ialah cartoon / film character...

to be honest...
aku memang takde snap gambar bebanyak..
aku selpiah dengan tangkap gambo dengan cinderella jek..hahahaha
aku dah mengantuk sebenarnya...
so memang takde mood sangat...

so takdela apa2 gambar makanan ke whatsoever




aku di antara orang yang terawal datang..
bukan aku datang awal dari masa dia pun.
cuma aku sampai 5 minit camtu lepas mulanya majlis
cuma tak ramai lagi yang sampai kot...
so apalagas selpiah dengan yaya
aku bawak yaya jek
anak2 dara aku jaga aish kat rumah
husb aku takde...pergi perlis...

dipendekkan cerita..
korang tengokla betapa havocnya cikgu2 yang ikut tema..
kemahen lagi dorang tau...
kreatif!!!








gambar2 kat atas ni semua aku cilok fb kekawan..
ada yang derang bergambar aku dah balik pong...

takde rezeki aku nak dapat cabutan bertuah...
sanggup tunggu sampai habis majlis...hahahaha
hadiah oven microwave tu ada 7 kot..
tapi takde rezeki...
kalau tak dah berbau semerbak rumah aku..
aku dok bakar kuih raya...
hahahahaahha

nak tunggu dok rumah sendiri baru nak beli oven lambat kot...

last but not lease..













tempekla jugak gambar aku dengan cinderella comel nih...

9 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

macam2 kustom ada...cantik la..lagi2 cinderella tu...

Julia Johari said... Reply Comment

alaaa cikgu, nanti gosok kt abg nak ove hehehhe biar semerbak satu rumahhhh nanti hehehhe

juelee said... Reply Comment

sporting cikgi cikgu ha... crown tu lawa la azrine

eima said... Reply Comment

bgs nye skolah korg ..... caya la ...comey kak rine

CikNaa said... Reply Comment

best bebenor sekolah akak ni..sume cikgu sporting tau..

Mrs Little Voice said... Reply Comment

Bestnya...selalu hari guru tema pakai bj aekolah...yg ni mmg lain dr yg lain...kipidap...

Falsya said... Reply Comment

santekkkk...annual dinner opis falsya tahun nie, falsya harap2 dieorg wat tema pakai baju tido..mmg senang keje falsya..pakai baju kelawar, lilit towel kat kepala..xyah mekap..xyah pening2..ahahahaha..

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Wah sekolah rine mmg byk aktiviti kan. Seronok tgk

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

meriah betul..tapi kenapa akak tak ikut tema..jadi snow white ke..mesti comel..=D