U Click Me...I Click U Back

Monday, June 1, 2015

Contoh Surat Permohonan Rayuan Pertukaran Guru

As salam..

Ni sekarang musim keputusan eg-tukar..
Saje aku nak share kat kekawan cikgu yang ingin membuat surat permohonan rayuan pertukaran ..
Tetapi tak tahu macamana nak buat..
Korang boleh rujuk gambar kat bawah...

Korang boleh download gambar di atas..
Or else korang boleh download versi ms word at http://www.mediafire.com/?2zz6f9z6qjlpp8p

Selamat memohon kekawan...

5 comments:

Julia Johari said... Reply Comment

Bagus cikgu kongsi macam mana nak buat surat...rata2 ramai dok mencari sekarang ni

Hamelia Hamid said... Reply Comment

Ramai jugak member2 cikgu yang x dapat eg tukar ni, hope entry sis ni dapat bantu diorg

safurara said... Reply Comment

akk nk tukar ke?

♥ ROS ♥ said... Reply Comment

ramai kwn2 ros nk tukar.. nnt leh inform diorg..tq kak azrine....

nur anis said... Reply Comment

semoga mana-mana cikgu yang pjj tu, dapat la tukar...