U Click Me...I Click U Back

Thursday, June 4, 2015

Cek Bernilai 1k Dari Nuffnang Dah Sampai Kat Tangan??Cepatnya!!!

As salam....

sila muntah hijau dulu k..
perasanla 1000 konon ko dapat dari nuffnang...
100 pun belum tentu...
bahahahahaha

tajuk kena WIN tau para bloggers...
ni tips aku dah bagi 1..
kakakakaka...
jangan marah aku ek...
nanti korang cepat tua...


yezzaaaaaa....cek ke-5 dari nuffnang dah selamat tiba..
terkejut jugak sebab aku baru je cash out 30hb APRIL  hari tu
macam cepat sangat je dah dapat cek..
apa2 pun anggap jela ni rezeki berblogging..
sapa nak bagikan...even amount dia ciput jek

semoga kuatla semangat aku untuk terus berblog
semalam aku cek acc nuffnang..
ada 9 CPUV tengah running...
syukur sangat
cepat2 kumpul duit..
target nak cash out 2x setahun...
maklumla blog aku blog sendu jek..
takdela banyak sangat visitors...

apa2pun tq nuffnang!!!




19 comments:

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

tak kisahlah berapa amount pun.. kalau dah bleh cash out tu means banyak lah amount tu kan Rine.. hehe
psstt.. bila nak belanja makan naan cheese?? pfffttt

Amanda Suria said... Reply Comment

Tahniah CA....wah...ingat betul la td RM1000

Nana said... Reply Comment

hahaha akak ni wat saspen btol

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

kita dengan nuffnang boleh la sikit2 tapi kita lebih murah rezeki dengan 8share & churp2.. apapun tahniah. Alhamdulillah

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

tajuk akak mmg win!! hahaha.. tak per kak sikit2 pun rezeki kan.. =D

mama tisya said... Reply Comment

Tahniah.. Bkn cpt.. Mmg processed ujung bln 4 and sblh lpstu cek akn smp.. Mmg awal Jun smua akn dpt.. Tu otai2 bg tips kalo xmo terasa lama tgu cek,kena cashout akhir bln

Julia Johari said... Reply Comment

wah wah wah kak azrineee nak duit raya hehehhehe tahniah sis

YieN said... Reply Comment

yien x pernah cash out lagi.. dah tu amount pon cinonet je, hahaha~

Fuza Musa said... Reply Comment

Memang letop
Hahaha

Shark Kay said... Reply Comment

nasib baik x muntah hijau...
shopping time ler.

DYatie ABakar said... Reply Comment

Yt bru sekali kak hahahaha. Alhamdulillah rezeki.

Diana Rashid said... Reply Comment

InsyaAllah..tahun depan boleh sekali cashot 1k..amin..:)

LydSunshine said... Reply Comment

Lajunya dah yg ke 5. Belanje eskem seposen, boleh? Hihi.

Nad MamaZN said... Reply Comment

weewiittt...
kak, open table! :p

eima said... Reply Comment

ai pun masih menunggu ni .. harap dpt sblm raya ni la nk beli gelang tgn baru ...kah kah kah

syawalsimpsons said... Reply Comment

ada visitor nya kakak.....saya la visitor nya..hahahhah

kathy jem said... Reply Comment

Tahniah! teruskan berblogging..caiyokk caiyokkk!!

Falsya said... Reply Comment

Akak nie mmg tau..tanjat kejap..hahahha..baru nak teruja alih2 tipah tertipu..;)

Wawa Yusoff said... Reply Comment

keep on blogging kak :)

wawa duit nuffnang baru cash-out 2 kali, kali ni nak simpan banyak sikitlah.. heheh :)