U Click Me...I Click U Back

Friday, June 19, 2015

Anak SRK Dalam Filem Khabi Khusi Khabi Gham Dah Jadi Anak Bujang

As salam...

Entry yang aku post sebelum ni rupa2nya bukan anak kandung SRK
Rupanya budak yang berlakon sebagai anak SRK dalam file KKKG...
sori atas salah info tadi


yang tengah tula Jibraan Khan...
bukan anak SRK tau...
sori sebab aku yang salah baca info sebelum share kat sini....


Memang ada rupa SRK kan?
aku ingat betul2 dah anak dia...







Kalau jadi aktor macam SRK..
Mampukah dia mengatasi kepopularan SRK..
Kita tunggu!!!

p/s : Tq kepada blogger Mrs K. sebab bagitahu info yang sebenar...

5 comments:

CikNaa said... Reply Comment

perghh..hensemnya anak dia.. ala2 mat saleh sikit..huhu

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... Reply Comment

eh ye ke kak? rasanya yang anak dia yang dalam KKKG tu yang kecik. main bola kat tangga. skejab jer scene anak dia..

ni saya google anak shah rukh khan. hehehe

AbRam Khan, Suhana Khan, Aryan Khan

YieN said... Reply Comment

mase kecik mmg comel gila.. mase besar pon hensem kemain, sweet mcm srk jugaq :)

eima said... Reply Comment

comey ...... kecik2 la .. besar pun hensem jugak ....
jenuh ai nk recall cite KKKG tu cite ape ...hehehe

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... Reply Comment

cer google anak kandung SRK. lagi sebijik. idong sama hahahah