U Click Me...I Click U Back

Friday, June 19, 2015

29 Mei 2015 ~ Kisah Sambutan Hari Guru SK Taman Melawati 2 2015

As salam...

mehla kita citer kisah hari guru kita
kang terlupa terhilang ingatan..
maklumla ceq punya urat dah tak banyak hat elok..
putus2 pun banyak...
heheheehhe
dan sila tenangkan hati lapangkan dada sebab the gambar is so banyak...

sebelum lupas...zaaaaaaasssss!!!

oh sebelum tuh...
kami sepatutnya celebrate 18hb tapi budak2 exam..
so GB cakap kita celebrate on the last day of school
before school holiday la kiranya...

tema : Floral



mehla kita saji mata kita dulu dengan gambo princess comel2 nih dulu...
dulu aku mengajar budak2 ni masa derang tahun 1...
sekarang aku rasa dah tahun 3 kot..
tengok kan aku dah cakap...
ceq cepat lupa...sebab aku masuk mengajar pagi kiranya dah tahun ke2
tahun lepas aku mengajar petang sekejap je pastu kena tarik pagi...
comel giler kan budak2 sekarang nih...


bila aku bergambar dengan budak2 ni..
terus aku pun nampak comel..
aura tu penting bak hang!!!
nak nampak comel dalam gambar...
sila ambil gambar dengan budak2..
tips tu sila take note...
krikkk...krikkk...
#tepilongkangpunjadi


hebat cikgu2 SKTM2 tahun ni...
siap sediakan picture booth lagi..
ko nak guna props sila jangan buat2 lupa letak rm2 kat dalam tu ek...

fuyooo...kemahen dasyat lagi studio bergambo untuk cikgu2...hahahaha
siap ada bahasa cina tamil segala bagai
serba boleh cikgu2 SKTM2 ni...
pujila sikit2kan..
takde sapa kot nak puji2 selalu colleagues sendiri nih...
kakakakakaka

jom tengok aku posing guna props depa sedia pulak...



masalahnya comel ke???


ye...ye..tak pecaya sudah...
aku memang garang la...
tengok muka ada macam samseng kampung sebelah tak??
krikkk...krikkk....

popular la sangat!!!!hahahahaa

ada banyak lagi tapi udah2 le tempek sini...
muntoh2 sat gi hampa dok tatap...
hahahahahahaha


ni masa dok menunggu untuk berarak...
macam anak2 murid jugak jenuh kena bersuruh..
kalau anak murid yang buat mau kena marah ni...hahahaha

ko tengok la cikgu2...
aku panggil2 je derang nak snap gambar...
itula hasilnya...
semua sporting!!!

 we are sedondon!!!yeahhhh!!!

setiap cikgu akan ada mentee pengawas sorang 1...
yang teman kita berarak



ni aku punya mentee...comei tak??

selepas tu kami diarak ke dewan terbuka dan majlis sambutan hari guru pun bermula
#ayatskema



semua guru disediakan tempat memasing mengikut no punch card memasing...



 our vip's
 GB... En.Alwan sedang berucap...


mulanya majlis pelancaran hari guru peringkat sekolah 2015

lepas ni bermula persembahan2 dari guru2 setiap aliran...
aku join guru tahun 5 punya persembahan
sebab aku tak sempat nak join cikgu2 tahun 4 main angklung...

ada gaya orang terror main gitar ke???
krikk...krikkk...

 comel2 semuanya...

busy posing non stop chekgu chekgi
bagi chancela ek..
hari kami khennn???

aku sebenarnya dah malas giler nak type...
hahahahaah...
buleh??


mendendangkan lagu kun an taa
dari persembahan guru2 tahun 5 bersama murid2..

aku memang tak snap dah gambar2 persembahan dari guru2 aliran lain sebab dah tak larat dah masa ni
habis batery dan aku...hahahaha

so tu jela gambar penutup kisah hari guru aku..
malam tu ada jamuan hari guru dekat sekolah jugak...
nanti aku update..
gambar memang tak banyak sebab aku malas...
badan aku dah penat giler kot siang bergalak2 kat sekolah
malam memang dah tak ckup napas dah rasa...
hahahaahaha

harap uols enjoy baca kisah hari guru aku...
yang aku karang on and off....hahahahaah
mau setengah hari kot...



4 comments:

Falsya said... Reply Comment

comel je gambo akak ngan bebduak pakai baju putih tuh..hehe..betul meriah sambutan ari guru kat sekolah akak..

Diana Rashid said... Reply Comment

video persembahan kun anta tu satu....!!!


hehehe

syawalsimpsons said... Reply Comment

cumil dan cantik memasing kan

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... Reply Comment

wahh semua sedondon.. photobooth cantikkkk