U Click Me...I Click U Back

Wednesday, May 6, 2015

Perempuan Dengan Shopping....Ermmmm....

As salam...

actually dah lama jugak aku tak menjejakkan diri masuk farmasi..
sebab aku dah tau sangat..
dalam ko dok nak membeli 1 benda
akan jadi berbenda2 yang ko akan beli...hahahaha

ginila aku..
masuk konon nak cari barang lens aku..
tapi dah terjebak ngan benda lain..
rasa memang dah lama kot tak beli lipstik..
rembat satu sebab murah...T____T



hat fair and lovely tu si kakak punya..
pun tumpang sekaki...
aku memang pakai safi rania gold punya facial foam..
dah nak habis better beli sebab ada 20% percuma atas tuh...
tengok plak maskara konon2 nak bagi melentik tahap pakai bulu mata pelsu...
hahahaha..
rembat 1...hadoiii..
kat sini je dah rm70 ko...

itula perempuan...
dengan kecantikan dan keshopingan memang tak boleh blah...
mesti terjebak jugak...hehehehe

korang...korang...korang...
camtu jugak ke?

14 comments:

ziana eunos said... Reply Comment

normal bg org perempuan hihi

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

ailoike nih..sbb walaupun dah ada anak, penampilan kena jaga juga. Sbb ramai kengkawan, katanya dh malas nak jaga penampilan bila dah beranak pinak.

syawalsimpsons said... Reply Comment

saya susah hati kalo masuk farmasi..lagi2 watson...adoii...benda yg takmo beli, mesti terbeli....shopink dan pompuan tak dapat di pisahkan..kikikkik

Gieyana said... Reply Comment

Yeayhh geng! Aq klau g shopping leh sawan..sek bek x da duit kepuk2..:)

nur anis said... Reply Comment

kikiki...kita sama la..sep!

Nad MamaZN said... Reply Comment

2x5, hehehe..
sama ja.. nak beli 1, sampai kt kaunter nak byr terasa pelik nape kene bayo 4-5 brg lg ni? hahaha!

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

I tak pun..
pakai bedak kutikura je.. hehehe

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

kalau bab ni saya pun memang tipikal perempuan.. nak beli 1 barang keluar mesti lebih dari satu hahahaha

Falsya said... Reply Comment

falsya xleh pakai laaaa..sobs..kulit falsya xleh pakai sebarang cleanser..sedih betul..

eima said... Reply Comment

ai tak .. heheh sbb ai kedekut kak .... kui kuikui

Umie Artoqiemie said... Reply Comment

samala kita ... nak beli satu. tgok satu trolly keluar haha

nadiah hanum said... Reply Comment

Dunia perempuan...

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Hahaha.. Sbb tu sy suka suami tgu kat luar kedai tu supaya sy x belek2 benda lain

Si DauN CeRi said... Reply Comment

besnya shopping kat watsons. sy tengok byk produk baru kat watsons skang. masuk situ mesti berejam-rejam punya. itu pasti. hihi