U Click Me...I Click U Back

Thursday, May 7, 2015

Kumpul RM479.13 Dengan Blogging

As salam...

saje aku nak jadikan satu semangat hasil dari blogging
so buatla 1 entry untuk kenang-kenangan..
dengan blogging dapatla cash out dah 5 kali...
ada orang berbelas2 kali dah kan...hehehehe
Alhamdulillah...dengan hasil berblogging dan beriklan dengan nuffnang
dapat kumpul jumlah banyak tuh..
even memang takde ribu riban pun..
tapi aku tetap bersyukur sebab dengan tulih2 entry merapu raban..
dapat jugak cash out setiap tahun dari 2010 aku tempek nuffnang...
amount ciput pun still bersyukur...
camne la yang dapat kumpul ribu riban tu kan???
hahahahaha

aku menulis blog since tahun 2007 sebenarnya..
masa tu dengan fotopages...
pastu tahun 2009 aku mula tulis blog dengan blogspot...
kira dah hampir 9 tahun aku dok ketuk2 keyboard cerita kenangan aku dengan family aku..
hopefully anak2 aku dapat manfaatkan blog aku nih pada masa depan..
inshaAllah...

korang2...sure lagi masyuk total earnings korang dengan nuffnangkan?

24 comments:

mama tisya said... Reply Comment

saper nk bg kn duit tu walau skit lama2 jd bukit

Miz Eija said... Reply Comment

salam singgah kak rin... byk tu.. alhamdulillah rezeki..

Julia Johari said... Reply Comment

tahniah sis azrine...kalau sis ada maca buat review produk perghhhhhhhhh insyaAllah byk sis dpt...cuma tak leh citer kt sini...sgt bahaya heheh

Fuza Musa said... Reply Comment

Alhamdulillah.. laksa semangkuk..cendol lebih..jambu asam kedekut 2 paket.. tq..

seraa rose said... Reply Comment

wah bnyk tu.. tahniah...:)

DYatie ABakar said... Reply Comment

Best nya kak! Yt sekali je pernah cash out. Hahaha.

Falsya said... Reply Comment

alhamdulillah..byk tuh...hehe

syawalsimpsons said... Reply Comment

alhamdulillah banyak tu kakak..tahniah

ziana eunos said... Reply Comment

alhamdulillah,, rezeki ^_^

Mama Zharfan said... Reply Comment

masyukkk

Innanie Ariffin said... Reply Comment

Alhamdulillah dan tahniah sangat :)

Allene typicalmommy said... Reply Comment

bestnya kak aZrine...

Hamelia Hamid said... Reply Comment

Alhamdulillah tahniah kak..

Nad MamaZN said... Reply Comment

alhamdulillah..byk tu..rezki..

misz sheyla said... Reply Comment

byk tu..kite ciput je..jadi la dari xde pape kan....

eima said... Reply Comment

alhamdulillah ... byk tu kak ...sape nk bg kan ...

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

even saya lebih terdahulu bercinta dengan nuffnang tapi paling banyak cashout dengan 8share.. tak tau dah berapa banyak cashout dengan 8share sampai tak ingat. yg tau setiap awal bulan mesti cashout. Dengan nuffnang pun ada la jugak even tak sebanyak 8share. Alhamdulillah duduk2 rumah tulis blog masuk sikit2 pun ok dari apapun takde kan

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Ooo lama dah rine ketuk keyboard ye. Jumlah yg berbaloil untuk entri yg santai2 kan rine?

nur anis said... Reply Comment

alhamdulillah..banyak tu..:)

FadMN said... Reply Comment

banyak la tu.i olls masih sendu.hehehehe.

FAD

Si DauN CeRi said... Reply Comment

ngaaaaaa masyuknyaaaa rezeki nuffnang kak azrine.. Alhamdulillah..


sy belum pernah lagi cash out duit nuffnang. HAHA

CikNaa said... Reply Comment

banyak tu kak.. bagi semangat kat sy ni..hihi

athi FATHIYAH said... Reply Comment

masyuk. saya baru separuh dari akak.hahahah

cik mah said... Reply Comment

Cik maj br 2 tahun..alhamdulillah juga...seronok tfok kawan2 dpr hasil dr blogging n share2 cerita