U Click Me...I Click U Back

Friday, May 8, 2015

Kisah Sambal Belacan Pun Boleh Buat Entry???erkkkk

As salam..

inila akibatnya kalau takde idea nak mengarang hari ni..
lately memang takde kemana..
so memang takde benda best pun nak update2 kt uols...hehehehe

so aci tak aku citer pasal sambal belacan...
ok..meh..meh...aku nak kasi korang terliur sama ek...


ni sambal belacan kegemaran anak2 aku..
pantang nampak..terus makan nasi tak berpantang2 dah...
suka sangat kalau aku rencih2 mangga masam tu dalam sambal belacan...

tapi...tapi...hubs aku tak suka tau...
pantang nampak..takdenya dia makan...hahahaha
so kalau nak buat sambal belacan macam atas nih...
aku kena buat 2 versi...
sebab hubs ai tak makan okeh..

maklumla ai kan isteri solehah...#tangandibahumatakeatas

kalau korang suka sambal belacan camno???

10 comments:

Falsya said... Reply Comment

pasal sambal belacan tuh la yg wat ramai terliur tau kak..siap ade mangga bagaiii..grrrr!!!

Rai OurKizuna said... Reply Comment

meneguk airliur berkali kali tengok entry ni.. lama tak makan sambal mangga..

Hamelia Hamid said... Reply Comment

terus meleleh air liur kita kak!

Nad MamaZN said... Reply Comment

perghhh! saya x kisah sambal belacan cemana, janji podassss!

Julia Johari said... Reply Comment

fuhhhhhhhhh hat ni yg kalau dpt ikan goreng panas2...cicah ngan sambal belacan gini terus celik mata...cukup dah x yah lauk lain hehhe

seraa rose said... Reply Comment

ya Allah telan air liur sampai tngok sambal belacan tu..:)

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Sambal belacan LM biasa je yg mcm hubs rine nak tu. xde stok mangga la rine. Klu ada pun abis buat cicah je la

syawalsimpsons said... Reply Comment

bikin la kakak..sedap ni...

MizzTina said... Reply Comment

tertekan lak link akak menyebabkan sy laparina tahap gaban.. grrrrr

lieyalatif said... Reply Comment

fuhhh ni kalo dpt nasi panas...iakn goreng semata...dah boleh buat makn bertambah2 rin oiiii...diet miet semua kelaut dalam jadinyer kakaakakakaka