U Click Me...I Click U Back

Thursday, May 28, 2015

Kisah Lipstick Seketul




As salam...
Comei jek warna lipstick tu ek...
Saje aku terai hat nyx butter..
Aku memang pencinta warna pink..
Warna lain aku dah cuba..
Cannot go la...hahaahaha

Aku order dengan cikgu sekolah ni jek..
Aku memang dah jarang beli lipstick unless kawan2 je jual..
Baju dak Aish pun aku beli kat kawan aku nih..
Tak payah pening2 pun nak cari kat Mall..
Senang kerja aku...
Hahaha

Lately aku memang busy sangat...
Bila dah jadi sekolah kluster..
Kerja bertimbun2 atas kepala..
Ni aku baru dapat tau aku jadi penyelaras program saintis muda antarabangsa..
InshaAllah akan ke Singapore bulan 10 nanti..
Melawat Anglo Chinese School yg dikatakan hebat dalam bidang saintis...
Doakan perjalanan aku dipermudahkan untuk urusan kami ke sana..
Nerbes aku ya Allah..
Tugas berat ni weyhhh...
Ketaq lutut aku
Hahaha..

Bulan 7 lepas raya kursus dalaman dekat Pangkor..
Aku ni sukala jugak dapat berjalan2 nih..
Tapi bab mikir nak tinggal ank2..
Huwaaaaa la dulu yang maii...
Hadoii..tahun ni memang banyak aku kena away lepas raya...

Eh..nak cerita pasal lipstick..
Terus terluah perasaan pasal kerja..

Baru aku tau macamnila banyak je tugas cikgu2 sekolah kluster kecemerlangan...
Dulu pun sibuk jugak..
Ni jadi double triple sibuk..

Sampaikan blog pun dah xda mood nak update...

Till then...


7 comments:

Falsya said... Reply Comment

falsya pun suke kaler pink..hehe

xpe kak, we'olls tunggu..

mama tisya said... Reply Comment

cute..brp regenye?

nur anis said... Reply Comment

saya tak pakai lipstick pink...huhu

Si DauN CeRi said... Reply Comment

eh lawanye kaler lipstick tu kak azrine :)

sy pon lippie junkie jugak. skang je dah insap puasa beli lipstick. HAHA

membe sy pon ada cite mak die kata now keja cegu2 dah double triple sbb perubahan sistem. pape pon, all the best kat akak.. chaiyokkk

eima said... Reply Comment

MANANYA BIBIR DAHTENYEH LIPSTIK CUN TU KAK ....

safurara said... Reply Comment

alaaaa ingat ada pic pakai lipstik.

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

cute tau lipstik pink bila pakai feeling remaja sangat kann hehehe