U Click Me...I Click U Back

Friday, May 15, 2015

Jom Jamu Mata Dengan Koleksi Aidilfitri 2015 by Jovian Mandagie for Zalora dan Bella Ammara for Zalora

As salam...

jom sesama kita usha fesyen baju raya 2015 dari designers...














serius #kalauakukaya..
mau dah aku rembat banyak pasang dah kat sini...
tapi alhamdulillah..aku hanyala rakyat marheain yang mampu tengok jek..
sebab semua koleksi Jovian Mandagie for Zalora kali ni harga dia up almost rm600..huwaa...huwaa..
#nangistepibucukatil
tapi untuk Bella Ammara for Zalora tu harga dia masih ok lagi...
setiap koleksi tak sampai rm300 but still quite expensive to me..

bolehla nak usha2 mata tengok fesyen2 terkini
boleh jugak kot uosl nak tiru2 design dia ke..
kan??

selamat menjamu mata...

8 comments:

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Lawaaaaaa semua.. pening nak reka design baju raya tahun nie akak..hehehe

Nad MamaZN said... Reply Comment

cuci mata bleh la kak..
badan kembang lg time raya ni huhu..
redhoo je la ;)

mama tisya said... Reply Comment

cantik jubah dr bella amara tu

syawalsimpsons said... Reply Comment

ADOI CANTIK2 LA KAKAK

nur anis said... Reply Comment

cantik cantik..tapi cantik juga harganya,,,huhuhu

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

haish...regenya mahai bebenor...tak mampu teman...hehehe...beli kain pasang upah jahit kt kg...bolehlah bergaya 2-3pasang kan...
anyway..d kesempatan ni nk wish chekgu rin...selamat hari guru...semoga chekgu rin happy selalu...jasamu besar kepada anak2..

MizzTina said... Reply Comment

sy mmpu tgk je kak. klu bwh rm150 sy beli..hahaha..

Falsya said... Reply Comment

santek..tp kalau baju2 mahal nie falsya xprefer sgt beli online..hihi