U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 19, 2015

Hari Guru dan Tudung Yuhanis

As salam..

Apa kaitan hari guru dengan tudung yuhanis?

Krikkk...krikkkk

Ramai hari ni sekolah2 yang sambut hari guru..
Sekolah aku murid2 tengah exam..
So bagi laluan kat derang habis exam dulu sampai jumaat ni..
Then we will be celebrating on 29hb..
Last day of school..
Before 2 weeks punya cuti penggal...
Huwaaa...huwaaa..
Tazabar nak cuti even dok rumah je pong...hahahaha




Hari ni aku received a gift from my pupil..
Takpela even today takde sambutan...
Terima kasih atas ingatan..
To be honest
Cikgu pun bukan nak hadiah sangat..
Yang penting korang semua jadi manusia yang berguna pada masa depan..
Itu je harapan kami...


Gambar atas tu nak bagitahu..
Sarapan aku membedal nasi lemak sambal udang..
Sedap giler sambal udang kat kantin sekolah hari ni..
Harus puji sebab bukan selalu sedap..
Hahahaha...
Tu namanya honestkan..
Nak kutuk bia depan2...
Giteww...


Hari ni ceq melawa dengan tudung yuhanis..
Ceq sawan cermin 5minit sebelum turun untuk assembly dari office..
Takde sapa pun masa ni...
So ambik kesempatan...wakakaka

Belinya last week..
Baru berkesempatan melaram hari ni..
Warna dusty pink..
Series..sedap giler pakai tudung ni..
Sebab 1 dia tak licin dan berkilat semacam..
Aku suka sangatla..
Senang nak bentuk..
Boleh adjust labuh..
Aku baru beli sehelai je dulu sebab nak cuba..
Lepas ni bolehla order lagi..
Dasar perempuankan?
Hahahaha

Okla..tu je nak cerita..
Actually takde kaitan pun hari guru dengan tudung yuhanis..
Saje bagi tajuk cenggitu...

Ahkak tengah jaga exam ni..
Type pakai hp je hari ni..

Till then....

9 comments:

Hamelia Hamid said... Reply Comment

selamat hari guru sis...cantik sis pakai tudung yuhanis tu hihi

eima said... Reply Comment

ade 1 kat rumah tp asek kedepan je .... letih aihhhh ...yg licin2 ni na mau ni ....

Nad MamaZN said... Reply Comment

hepi teacher's day! canteknya cikgu yuhanis! ehh, cikgu azrine hehe... pasni leh pekena skirt yuhanis plak :P

Falsya said... Reply Comment

selamat hari cikgu, cikgu rin..ehh, hehe...

santek akak..kaler merah tuh mmg kene kene betul ngan akak..

syawalsimpsons said... Reply Comment

adoi kakak...sekoq je ke amik sambal udang, patut amik bebanyak kalo sedap..kikikiki....

Diana Rashid said... Reply Comment

orang cantik pakai tudung saji pun cantik..ekekekek...
beli kat mana sis??
kaler dia lawa la..tak la berkilat..

Julia Johari said... Reply Comment

Lawa tudung yuhanis ni...sekarang semua dok pakat beli tudung yuhanis hahahha...cikgu ni kurus la...cantik tgk...

lia ummiirfan said... Reply Comment

selamat hari guru!moga terus kuat dan sabar mendidik anak-anak kami.. :))

MizzTina said... Reply Comment

selamat hari guru kak..lmbt lak wish..

sy ada selai tudung yuhanis tu.. berkilat n tebal, xsedap lak pakai..