U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 5, 2015

Adidas & Puma Warehouse Sales di Brem Mall, Kepong

As salam

misi mencari kasut softbol kakngah...
sebab dia kena training seminggu untuk wakil daerah dekat smk lembah keramat minggu ni...
hadoiaaiii...dah la tahun ni UPSR..
tapi takpela..aku pejamkan mata jela seminggu ni..
sekolah agama kedatangan dah ke laut..
dah nak wat camne..minat dia nak bersukan sangat...
bagi jela moral support kan??

last saturday bawakla abahnya ke BREM Mall, Kepong..
1st time aku been there....
pergi pun sebab...




ada warehouse sales utk off season punya brand adidas dengan puma dekat BREM MALL..
seyes aku tak tau sampai bila ye warehouse sales ni...
sebabnya aku cari dalam google dia sepatutnya sampai 12 April 2015 je..
tapi aku rasa dia lanjutkan la..seyes tak tahu sampai bila..
waktu operasi is 11 pagi sampai 9 malam...
alamat di Brem Mall, Jalan Kepong, Jinjang Selatan, 52000 KL, Malaysia

aku baru pergi sabtu lepas..
so memang dah lepas la 12 April..so aku agak masih lagi beroperasila kot...


memang berbaloi la bagi aku datang sini...
nak cari kasut2 adidas ngn puma (branded item) banyak sangat
even yang off season pun sapa kisah kan??
kalau ko kisah tak dapek la den nak nolong...hahahaha

pilih...pilih..jangan tak pilih...hehehehe

2 beradik ni perangainya lain bebeno..
sorang suka sangat posing..
sorang lagi mana nak pandang kamera...



tengok banyak giler kasut budak2 branded...
memang best arr...cuma aku takdela plan nak beli kat aish...
sebab bagi aku beli harga rm99 sepasang...pakai tak sampai 6 bulan kot...
sayang ke duit...hehehehe
...but terpulang la kat uols kan..hak membeli memasingkan...
boleh je datang nak beli untuk raya ke??
tak pun korang2 nak beli kasut sukan baru...

lautan kasut.....



dalam kakak dok sibuk memilih kasut..
depa dua kat atas ni pun busy milih jugak...habis kasut sndiri entah ke mana...
hahahahaha...
dak Aish siap tunjuk kat abah dia..
"antik...abah...antik abah"
nasib takdela mengamuk nak kasut ke apa..
yaya je tanya.."untuk yah takde ke?"
hahahahaha

abh dia suruh cari sandal untuk Yaya
sayang takde saiz yaya..
semua saiz kecik2 sikit dari yaya.... 
pun harga rm69 jek sandal bodo2 tu ko...



finally she pilih yang nih....
abahnya berkenan hat hitam putih...
kakngah berkenan hat ni...
so abah dia ikut jela..
kalau tanya aku..aku pun suka yang kakngah pilih...
just nice and rare sikit banding dengan warna hitam putih kan?
harga rm69 kasut yang kakngah pilih tuh...

cuti 4 hari...
berjalan jumaat sabtu jek..
ahad isnin dok umah dendiam...hahahahaha

11 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

mmg seronok kalo borong kasut kat sini..banyak murah2...mmg saya kalo carik sport shoes ni, mmg warehouse gini la carik

Mila Hilas said... Reply Comment

besar plak tgk umo 12tahun...matured muka dia

Nad MamaZN said... Reply Comment

bestnya! rambang mata tgk kasut2 tu..
bos x gaji lg, dok umah dendiam je huhu
nak cuci mata window soping pun takde mood

Julia Johari said... Reply Comment

Tudia lautan kasut...sonok yer mcm2 ada...Brem Mall lama tak terjah, dekat je pun...TQ sis ats info...eh aish lama ye x dgr kisah dia hehhehe acik winduuuuuuu

Falsya said... Reply Comment

falsya kalau gie tmpt gitu teman somi carik suau futsal die..hehe..kalau falsya pun xheran yg dh out of season ke ape sbb bukannye org tau kan kak..haha

mrs kayrul said... Reply Comment

banyak betul tue..rambang mata nak pilih..

Diana Rashid said... Reply Comment

kalau saya pun akan pilih warna kakngah ambik tu..kalau hitam putih ni biasa je..lagi pun putih...erm...??cepat nampak comot walaupun putih sikit2..:p

Scarlett O'Hara said... Reply Comment

Shopping memang seronok, kan?Tapi bila balik, buat kiraan semula, tengok budget lari banyak, mulalah sedih plus menyesal.Hihihi.

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

macam best nih.. tp celah mana brem mall pun tatau. Huhu

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Oh tak tau pun ada mall baru kat kepong tu.. banyak nya pilihan kasut.. nnt boleh ushar tengok :)

nadiah hanum said... Reply Comment

Cun kasut yg dipilih tu...good luck yer kak ngah, semoga berjaya dlm apa jua bidang yg diceburi...