U Click Me...I Click U Back

Monday, April 27, 2015

WORKLOAD

As salam...

i've been busy recently..
tak sempat nak lawat rumah korang..
yang mana ada aku tinggalkan komen tu semuanya aku BW via hp jek..
kat sekolah busy...T______T
kat rumah busy..T_______T

minggu lepas busy kumpul buku budak..
cop2 segala bagai untuk semakan pentadbir..
then busy siapkan kertas peperiksaan for upcoming exam...
haiyooo...kalau pikir2 kerja yang menanti memang pitam..

last week je dok asyik attend meeting je..
fenat tau masuk meeting...hahahahahaha

nak update2 cerita best memang takde sangat..
weekend dok rumah je korang...
kesian ahkak...hahahahaha


gambar budak rambut oren jela mampu ahkak tempek kat sini...
tu pun sebab nak beli bra punya pasal..
pegi jugakla JJ Wangsa Maju dengan hubs and dak aish...
adala jugak jejalan dari takde...
sadis betul kehidupan...hahahahahaah

okla..tak boleh lelama..
lepas ni ada kelas...
tata

4 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

selamat bekerja kakak

Hamelia Hamid said... Reply Comment

aish xnak satu ke kete tu? hehe

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

apa2 pun kena enjoy the day.. jgn stress2 ok.. ;)

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

sama la kita.. bust T________T!! rasa mcm nak berhenti keja jer dok rumah layan anak..boleh mcm tue..hehehe