U Click Me...I Click U Back

Tuesday, April 28, 2015

Ubat Stress Aku...

As salam...


haaa...gitewww....

yang paling syok kak cik Yaya nganga2 dok tengok aku fefeling jiwang sorang2 masa driving...
sebab dia tak tahu lagu apa kan?
dalam hati sure dok kata
"ummi aku ni betul ke tak betul"...hahahahaha
bagi la chance ummi gi kerja dengan muka ceria ye yaya...

dalam kereta jela aku sempat fefeling karoke...hahahaha
kalau kat rumah aku karoke tarzan jek...(pahamkan)

aku lagu2 zaman la nih..
jangan tanya aku ek..
satu pun aku tak reti...hahahahaha
tapi tanya aku zaman2 ameng spring..
aku terror...
especially zamani slam...hahahahaha


lagu paling WIN  is 'Kita Ditakdirkan Jatuh Cinta"
sebabnya...sebabnya...sebabnya...ehehehehe
segan nak cerita..
tapi aku bila dengar je lagu tuh..
terus rasa...alahai..alahaiii...
teringat zaman umur 18 tahun..

#tetibamatamasukhabuk


13 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

saya pon suke lagu2 zaman ni...best..mendayu je

Nad MamaZN said... Reply Comment

trobek! saya pun dlm kete je bleh melalak pasang sinarfm haha! lagu ramlah ram pun layan kekekeke

Syima Syaz said... Reply Comment

ooooo zamani ibrahim kesayanganku! hehehe....

haaa kak.. anak saya sampai hafal lagu slam tau. tu belum melopong sengih kalau nampak uncle zamani dalam tv.

tapi lagu2 zaman ni memang layan sangatkan kak... saya ada spring, slam, exist

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

saya kat rumah karaoke lagu kanak2 jer la.. mak2 sangat bila dah ada anak ni hahahhaa

Falsya said... Reply Comment

huiyooo..falsya skang nie dgr sinarfm je kak..nyampah betul dgr lagu2 skang..

Hamelia Hamid said... Reply Comment

terus saya bukak youtube dengar lagu2 jiwang ari ni kak..hehe

MizzTina said... Reply Comment

lagu² feveret husband sy.. kikiki

Iryns Ahmad said... Reply Comment

Haha ni zaman kakak2 sy ni.sanggup beli kaset psg kt radio.memory sgt!

eima said... Reply Comment

BOLEH GENG NGAN LAKI AI .... HEHEHE
AI JRG DGR LAGU ..ERTI KATA LAIN BIAR SUNYI JE KETA TU ... KEKEKE

KITE SUKA DGR RADIO TP NK DGR SORE dj JE TAK MO LAGU2 NI

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

hoihhhh nostalgia sangat lagu2 tu..
mula lah teringat zaman2 cinta monyet.. muahahahhaa

nadiah hanum said... Reply Comment

Kakkkk...sep sket!!! Haha...sama la kita...dlm kereta nak melalak camna pun takper, org tak dengar...gitu! Errr nad punya faveret lagu pasti dari kumpulan mega...oh myyy...caiqqq oiii

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

akak 'sep' kita sama.. lagu2 nie tetap di hati..lagu2 sekarang tak berapa boleh nak layan..hahaha

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

tak berapa minat lagu tangkap leleh ni.. tp boleh la.. bila dengar tu mmg terimbau juga le kenangan masa memuda :D