U Click Me...I Click U Back

Monday, April 13, 2015

Sedap Ke KFC Zinger Rice Wrap?

As salam...


korang dah penah cuba ke Zinger Rice Wrap kat KFC??

aku dah 2x membedal...
first time makan terus suka..
bukan la nak kata sedap yang hamat..
tapi serius kena dengan selera aku..
plus aku rasa ia adalah makanan yang sihat..
lengkap dalam 1 meal..
sama macam kita makan nasi la..

even kecik je tapi makan memang kenyang..
tak tipu!!
jenuh jugak nak habiskan 1 batang wrap tu sebab dalam dia penuh...
ada nasi ayam, isi ayam, tomato, timun dan bawang...
thorbaekkkkkk!!!!!

dan paling best kalau korang beli secara ala carte hanya rm4.90 sahaja..(tanpa tax)..
dan boleh juga didapati dalam bentuk combo jugak..(harga ada kat bawah)
pilihla yang mana hampa suka...hehehehe


jom tapau KFC Zinger Rice Wrap!!!!

11 comments:

Falsya said... Reply Comment

xpenah makan kak rin..kalau nak makan wrap nie, selalu falsya wat sendri..hehe

CintaHati Lina said... Reply Comment

hahaaaa.. saya bukan 2x je..dah banyakkali.. kalu ke kfc ni saya beli..tapi tak selalu.. masa saya rasa terhad nak masak.. masa saya ambil stok dan pos barang.. ni la makanan saya dalam kereta... beli san masuk kereta makan... mmg kena dengan gaya makan segera... tapi tak la selalu..

nur anis said... Reply Comment

tak pernah try lagi..

nadiah hanum said... Reply Comment

sedap yer?? nad tak pernah try lagi...

syawalsimpsons said... Reply Comment

sokong ngan entry kakak...last week saya makan utk lunch...saya rasa macam tak cukup satu warp tu....tapi nak try punya pasai....abis je satu tu, terus kenyang sampai balik umah...sebab tau saya ni perut tong...hahahhahah...tp alhamdulillah, jimat, kecik, sedap N ternyata kenyang

eima said... Reply Comment

tak penah tringin nk cuba .. tp ai suka spegeti die ... sbb sedap

nanti bleh la try kot ....

SweetLikeWhat said... Reply Comment

lom lagi..sedap nampaknye kak

Diana Rashid said... Reply Comment

suami saya lak kata satu tak cukup..heheheh

Hamelia Hamid said... Reply Comment

Dulu penah gak la makan..dh lama x mkn..nk try gak la..hehe...

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Tak cuba lagi.. esok jugak nk cuba..=D

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

tak try lagi ni.. tapi texas chicken punya wrap sedap Rine.. u must try tau