U Click Me...I Click U Back

Monday, April 6, 2015

ISNIN..Tolong Jangan BLUES Sangat!!!

As salam...


ni nak bagitahu kat hampa ni..
ceq hari ni habis sakit badan2 penangan sukan sepanjang minggu lepas...
nasib dapat jugak rest yang cukup semalam...
alhamdulillah...
nasib sukan hari sabtu lepas..
kalau sukan hari Ahad..
kompem hari ni mai sekolah terbongkok2...
kofkof...

hari ni sakit badan mai tangkap pinggang pulak...
tegang urat2...
and aku baru perasan yang kaki aku dah berbelang2 sebab pakai kasut tak tutup semua hari sabtu hari tuh
nasib muka tak berbelang2...
pfffttttt...

orang kata nak elakkan MONDAY BLUES
bersiap lelawa sikitla bagi semangat hari pertama kerja tu datang
aku dah cuba memang betul la..
kena lelawa sikit hari ISNIN..
baru semangat nak mengajar..
masuk kelas budak2 pun terpegun dengan kejelitaan cikgu..
bahahahahaha....






dah setel buat relief untuk cikgu2 yang tak hadir hari ni...meh kita selfie sedas 2..staff2 yang lain dok usik2 aku fedulik apa..janji rock!!!

lately aku sangat suka dengan tudung lycra cotton ni..
tapi risau jugak sebab takut syiok sendiri nampak bulat muka..
yang ni bukan brand neolofa..
aku beli murah2 je dengan adik rara
belum ada banyak lagi..
baru ada 3 kaler..
slow2 la takmo asik dok membeli jek..
kata tahun 2015 ni nak jimat cermat..
so pelan2 kayuhla...
pakai je mana yang ada...
giteww...

elok ke aku pakai tudung macam kat atas tu??
tak nampak bolat????
huwaaa...huwaaa....

6 comments:

Falsya said... Reply Comment

Mana ade bolat..santek jer..;)

Nad MamaZN said... Reply Comment

cantekkk je.. taknampak bulat pun..
leh tambah koleksi hehe

Nad MamaZN said... Reply Comment

cantekk je kak..
tak nmpk bulat pun
leh tambah koleksi lg hehe

Si DauN CeRi said... Reply Comment

lawa jek kak azrine pakai tudung tu takde bulat pon..

cuba sy yg pakai. uih kompem mcm piring colgate, kak.

muka sy punya bulat, pau kaya pon jeles ngan muka sy. hahaha

syawalsimpsons said... Reply Comment

no blues2 ye kakak...

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Cikgu Azrine yang Ohsem ;)