U Click Me...I Click U Back

Thursday, April 23, 2015

Fesyen Kanak2 Paling WIN dan Paling COMEL

As salam...

sekarang ni ko jangan kata mak2 budak je yang nak sakan bergaya kan?
fesyen kanak2 pun dah semakin IN sekarang nih...


dalam banyak2 yang aku skodeng...
inila yang paling WIN giler...hahahahaha

ok..aku mengaku aku dah order 2 dah dengan kawan aku...
hahahahaha...
untuk Yaya...
tu yang syok kan ada anak perempuan...
boleh gaya2kan ikut kita suka..
dah besar dan anak dara ko nak pakaikan camni...
memang banyakla songehnya kot...hahahahaha

eh..aku dah tak sabar nak tengok Yaya pakai baju nih nanti..
pre order...lambat lagi sampai..
aku tak beli untuk raya..
tapi beli untuk majlis kawin sedara...
ngeeeeee......


yang atas ni pun cantik..
aku tempah baju raya Yaya exactly macam atas nih...
simple jek..
sesekali tukar fesyen..
asyik baju kurung je kan??

aku lebih suka tempah sebenarnya sebab nak sedondon...
kofkofkof...

yelar..yelar..ngaku..puasa belum habis ganti lagi dah citer pasal raya ek...
melampau!!!hahahahaha

12 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

kak rin, order ngan kawan akak gak ek? nak order gak utk nayli...

MizzTina said... Reply Comment

alahai omeynyaaa... anak boboy, xdapek la beli..kikiki

eima said... Reply Comment

tu la ingat nk cari cam ni jugak utk alisha tp mak die kena sama jenis jugak ...sbb klu boleh nk bj mak dan anak sama atas sampai bawah ....

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

saya pulak memang lebih suka baju kurung dari kecik sampai sekarang. anak pun baju raya saya beli baju kurung jugak. setia bersama baju kurung katanya. entahlah lebih selesa fesyen baju kurung dari fesyen2 moden sekarang

Falsya said... Reply Comment

agak2 size mek ado x kak..;)

syawalsimpsons said... Reply Comment

bestnya...tingin nak anak pompuan jugok ni

Diana Rashid said... Reply Comment

Anak saya pun raya ni nak buat baju raya gini je...

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

comel & cantik..
agak2 size khairine ada tak Rine..

SweetLikeWhat said... Reply Comment

comel sgt..hannah pun saya tempat jubah tahun ni kak

Julia Johari said... Reply Comment

Memang cantik la sis azrine...suka saya tgk maxi dress cm ni cun habis...kalau lah juju ada anak perempuan hmmmmmmmmmmmmmmm

AinulMalik said... Reply Comment

comelnya baju dgn budak ni!

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Cantik.. skrg budak2 pun tak mau kalah bergaya..=D