U Click Me...I Click U Back

Monday, April 20, 2015

Fefeling Pakistani...

As salam...

sekalang ni cukup susah nak culi time update blog..
wa busy looooo....
hahahahaa

tapi wa tau lu taktak helan kan??

eh..lupa la..kena tuko bahasa urdu la..
sebab aku nak bawak hampa masuk Negara Pakistan..tanah tumpah darah datuk aku
...hahahahaha

welcome to Samira The Fusion of Pakistani & Arab Cuisine
jomla nengok apa yang kami makan...
sori aku memang tak sempat nak snap2 menu bagai...
tapi mostly menu dia semua ala2 pakistani arabian la ek..
nasi ala2 beriani memang ada...
aku bedal capati dia sampai 2 keping okeh..
memang sedap la...

ni capati cheese...aku bedal dua keping #tanparasabersalah...hahahaha
credit gambar : fuza (menantu aku)


fuza makan kebab macam gambar kat atas tu..
aku ada rasa satu memang sedapla sangat...

sebab kami pergi pun dah lewat kan?
so makan yang light2 ajela..
anak hubs aku yang bawak datang makan sini..
macam tahu2 jek aku memang INTO makanan belah2 timur ni..hehehehe

the selekeh me....and the gemuk me...hahahahaha

kedai dia tak besar sangat...biasa jek tapi serius capati dia lembut dan sedap nak arwah...



korang kalau nak datang sini senang aje...
wazekan aje alamat macam kat bawah naa...

No.9, Jalan SS 5B/6, Kelana Jaya, Selangor

13 comments:

Suria Lekatlekit said... Reply Comment

tengok la free2 boleh la jenguk kesana.. asyik restoran arab je pun bosan hehehe

Amanda Suria said... Reply Comment

Wah...boleh cuba ni...kelana jaya mmg pitstop SA hari2 balik keja

Ratu Hatiku said... Reply Comment

Wah...blh cuba nie...mcm sedap jerk...

Allene typicalmommy said... Reply Comment

kak cantik spec baru yek??

Nad MamaZN said... Reply Comment

adoi, lapo plak tetibe :)

CikNaa said... Reply Comment

alahai terliur! eh kak makin cun la skrg..apa rahsia? next entry peliss..hihi

Tina Othman said... Reply Comment

adui terliur tapi jauhlah pulak

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... Reply Comment

Assalam azrine,
iols pun minat capati :)

Diana Rashid said... Reply Comment

nama kedai pun sedap..:P

eima said... Reply Comment

aku mmg suka mkn mknan cam ni ... sedap ni

syawalsimpsons said... Reply Comment

sedapnya

umie shahidah said... Reply Comment

ok.. mmg terliur tgk..haha..

ape pun.. akk mmg super lawoooo....

aiezzaSue said... Reply Comment

cun la makmentua fuza,sesungguhnye :)