U Click Me...I Click U Back

Tuesday, April 14, 2015

Currently...With DR OT...

As salam..







Memang dah lama gilak nak pergi bengkel dia..
Those who in academic field..
And those who postgraduates students
InshaAllah kenal dia..
He's from UPM..

Memang adore dia since baca buku dia..
Banyak kali asyik tak boleh nak attend dia punya bengkel tulis tesis cepat..
Finally UKM panggil dia untuk assist us for our writing thesis..
InshaAllah...

So far tak kering gusi..
Memang gelak je manjang..haha

Kot ada sesapa yang intend to further study..
Or to do post graduates programme
I think u should attent his bengkel..
Memang terbaik!!!

11 comments:

eima said... Reply Comment

ooo good luck .. tak kenal kak .... sbb kite tak terlibat dan belum tahu bila nk further study

Fuza Musa said... Reply Comment

Chaiyokkk.. gogogo bakal Dr Azrine Tahar...

Falsya said... Reply Comment

suke gie kursus yg duk gelak jer..dr xgelak sbb nnt boring..ehh, ape falsya melalut nie..lapo kut..nak makan jap..akak dh makan?...ngeeee

syawalsimpsons said... Reply Comment

klo tak kering gusi tu, maknanya seronok la G kursus ni

lieyalatif said... Reply Comment

menarik ni rin...byk info dan tip2 yg boleh dimanfaatkan kan....ni kire kursus berbayar la yeak rin...

Putri said... Reply Comment

seronok berkursus bila penceramah pandai bercakap dan bt jokes
tp kalo yg mendatar je tu...hurm minum 5 cawan kopi pun blom tentu boleh fokus

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Mesti best kan akak..:)

Diana Rashid said... Reply Comment

wah..ni untuk perancangan masa depan ye sis?/apa perancanganh nye..meh la citer..hehehe..ke saja suka2 je??

Mrs.Qarlista said... Reply Comment

best gi kelas ni kan.. dulu masa nad amik Master, Dr.Ot ngajar kelas research method. Time tu dia baru balik dari buat phd..takde sgt tips kebaboom macam sekarang.. :)

Hamelia Hamid said... Reply Comment

good luck kak..wah bagus ni kak

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

All the best & gud luck.
menarik join prog macam ni kan Rine :D