U Click Me...I Click U Back

Thursday, March 19, 2015

Jatuh Cinta Dengan Instant Shawl Cotton Lycra

As salam..



Kalau dulu memang tak berkenan sangat dengan kain lycra cotton ni..
Sebab rasa mcm berat semacam je..
And serius kain dia nampak simple sangatkan?
Aku membayangkan kalau aku pakai macam perempuan selekeh kot jadinya..

Pastu aku saje2 la usha2 ig agen tudung naelofa..
Sebab kawan2 aku dok pakai nampak cantik je..
Eh...sedap sangat ke kain dia sampai macam ko tak nak bukak je..
Hehehehe..

Then kawan aku try bg aku 1 yang cotton lycra (babes)
Aku ada beli yang chiffon punya (chic)
Yang tu aku pakai pun tak boleh challenge bestnya yang cotton lycra
Pakai dia pun lagi cepat dan mudah..
Memang tak sampai seminit..
Sumpah tak tipu..
Dan paling best tak gosok pun takpe..
Orang takkan perasan pun!!
Giteww...haaaaa...bestnya!!

Tapikan yang naelofar punya boleh tahanla mahalnya..
Rm50..beli 2 dah rm100
Aku dah try 1 memang in luv la wa cakap lu..
Dan aku dah order pun 2 kaler lain kat adik Rara blogger..
Bukan brand naelofar la tapi..
Cuma kualiti dia setanding..
Yang penting much cheaper...hahahaha
Ala..beza dia takde tag naelofar je..
Aku suka pakai bukan pasal brand ke apa..
Aku suka sebab dia best..
Semudah ABC..tak payah lilit2 berejam..
Dan paling best pakai 1 pin je udah..

Korang pun kena try atleast sekali..
Macam aku hari tu memang degil takmo try sebab tak bekenan itu ini..
Sekali cuba..hahhh...
Terus rasa nak beli semua kaler...
Kohkohkoh...


Amacam..ada tak macam naelofar?
#ayat-macam-mintak-maki-je
Hahahaha..

14 comments:

Mimie_Zatun said... Reply Comment

trend sekarang.. hehe

Allene typicalmommy said... Reply Comment

ayat mintak maki.. hahaha lawak ayat akak...
ok la tu comel.. tp tak nampak full la kak...

nadiah hanum said... Reply Comment

Comey kak azrine pakai tudung fink tu..hehe..eeiii memang nyampah dgn budak rara tu tau! Best2 sgt tudung dia...klu boleh semua rasa nak grab!!!

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

lawaaaa...tapi melekap kat muka kan.. farah kureng sikit kalau cotton nie....lebih suka material chiffon lagi..=D

Ibu Lala said... Reply Comment

Wah cantek cantek

Nad MamaZN said... Reply Comment

cunnn..!

CikNaa said... Reply Comment

hahaha..kakrin pakai tudung ape pun cantikk..

✿ pink velvet ✿ said... Reply Comment

best kan? kite pon suke :)

wahida said... Reply Comment

mmg cantik...ramai dah yang beli dgn si rara tu...

LYAfrina said... Reply Comment

mmg cantik kak..
lya suka y chic n basic..
tp x beli2 pon lg..sold out skmo kt website dia

Diana Rashid said... Reply Comment

ha ah la..memang macam neelofa la..aheheheh

Mama Zharfan said... Reply Comment

sesuai jer utk muka u..nampak gojess jelita heheh

Julia Johari said... Reply Comment

akak pun macam ju...jenis tgk dulu la nanti la hahahha sekali dh suka haaaaaaa baru tau...so sweet la sis pakai...ish2 makin jelita cikgu saya

Suria Lekatlekitgurl said... Reply Comment

asal cantik, selesa & berkualiti brand tu tak penting..