U Click Me...I Click U Back

Friday, March 6, 2015

Instant Shawl Chiffon Mutiara 3D Memang Best!!

As salam..

sekarang ni semua benda nak senangkan?
macam aku sekarang dah mula suka pakai shawl..
tapi kalau bangun lambat maunya shawl yang belit aku...
tak sempat la nak belit2 pusing sana pusing sini...
maka nya instant shawl jugak yang jadi pilihan..

actually aku jarang membeli tudung online..
sebab cikgu2 sekolah aku pun suka jual tudung nealopak tuh..hahaha
ada la aku try 1 tapi mcm tak best jela..
sory ek peminat neolafa..hehehehe

ada sorang adik blogger nih..
namanya rara..
macam2 dia jualnya kat dalam fb dia
instant shawl dia tak terkejar aku..
hat latest2 semua
pastu loose blouse pun ada..
dasyat betul budak nih...hahahaha

bila bukak fb asyik nampak dia update pasal instant shawl yang dia jual
ni tak boleh jadiknya nih..
mesti kena rembat 1 nak try..hahahaha

search je fb Safura Fadhlan...boleh la usha2 instant shawl dia..memang banyak...hahahaha
dalam banyak2 instant shawl aku try..
aku rasa ini yang paling best..
sebab dia tegak elok je kat dahi..
tak payah aku pakai inner magic ke glitter ke..
cantik terletak..
terus muka ai jadi panjang...
takde la bolat semacam jek...
syiok aku!!
tapi tula..katanya Rara dah habis stok..
bila nak restok balik aku tak pasti sebab aku nak jugak beli warna2 lain..
dah syiok harusla cari warna lain pulak..giteww...

pandangan sisi : ko tengok memang kemas je kan..i like it so much!!!ko just sarung je dan tarik yang tepi letak atas kepala dan pinkan aje..bentuk dia sama macam shawl butterfly...
ye..ye...aku tau muka aku bolat..tapi dengan instant shawl nih aku dapat kurangkan % kebulatan muka aku nih..hehehehe
apa tunggu lagi..
cepat2 pergi search kat fb Safura Fadhlan untuk cuci mata..
jangan cuci mata je..cuci poket sekali...
ngeeeeeeeeee.....

sekian...

14 comments:

eima said... Reply Comment

Kak smlm nk reply yg psl cikgu garang tu...tp tatau nape xleh so kite komen kat sini ek...

Tq kak rine sbb dpt jd cikgu yg perihatin dgn anak2 bangsa kite ......

Comey kak rine pakai ....

belogkiter said... Reply Comment

eh. macam cantik je shawl ni.. suka lah. tuan pun cantik

Allene typicalmommy said... Reply Comment

cantik... kak nak cantik lagi.. meh usha hijab pins kat kita... cute2 je semua...

Afne said... Reply Comment

Cantik cikgu :)

Falsya said... Reply Comment

santeknyeeee..tudung santek akak pun santek..

nadiah hanum said... Reply Comment

Memang hot2 belaka shawl rara kan kak...tergoda ai!..btw yg ni sesuai sgt dgn kak rin...chomellsss

Yuliana Wahit said... Reply Comment

Salam dear.. Yuyu jalan2 sini sambil baca entry. Jom singgah my site.. http://sayeshukepink.blogspot.com/

Mama Zharfan said... Reply Comment

waaa cantiknya! berkenan la plak

TeacherAzimah said... Reply Comment

Hahaha..statement muka bolat tu sama dgn aku wei. Muka sy pun boooolaatttt padahal bdn slim je. Mmg dr dulu mcm tu hahaha..
rine cantik u pakai instant shawl tu serious

LYAfrina said... Reply Comment

cantikkk & kemas..

lg2 y memakainya jelita ;-)

NM02 said... Reply Comment

belanja aku selai beb... nnt anto kat umh nekmah eh. hehehe

NM02 said... Reply Comment

belanja aku selai beb... nnt anto kat umh nekmah eh. hehehe

LydSunshine said... Reply Comment

Serius cantik sgt. Warna tudung tu saya suka dan chiffon buatkan tudung tu nampak cantik. Mungkin sebab yg memakainya tu pun cantik.

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Cantik!!! perasan jugak shawl nie kt ig rara hari tue..tapi tak sempat la nak beli...tunggu rara restock balik boleh la beli..=D