U Click Me...I Click U Back

Thursday, March 26, 2015

Finally...Dapat FREE SEAT dari AA Untuk Holiday 2016

As salam..


Korang tahukan AA ada buat promo free seat 23hb Mac until 29hb..
Kot2 sesapa yang tak tahu..
Aku nak bagitahula nih..hahaha

Semalam saje suka2 jek masuk AA..
Memang dari dulu aku suka dok usha2 tiket ke langkawi..
Tapi selalu dapat rm1k lebih untuk 6 passengers..
So hold dulula kan?
Dulu 2012 pernah dah booked untuk 5 passengers
Tapi tak lepas nak gi sebab aku masih dalam pantangkan dak Aish..
Kira burnt arr tiket ke Langkawi tu..
Nasib rm270 aje kot..

So semalam try2 dapat free seat masa pegi je..
Balik je ada charges..
Semua untuk 6 orang rm228 je aku dapat..
Mau tak rembat..
Bincang dengan hubs..
Hubs kata ON jela..hahahaha


Terus booked dan succesfull..





Kita pegi Langkawi dulu jela..
Tempat jauh2 nanti2 la kita pegi..
Kot2 AA bagi free seat lagi ke kan...
Hahahaha..



Gi Langkawi je pun nak kecoh..
Bukan apa..aku belum sampai lagi langkawi termasuk anak2 aku..
Hubs aku je dh banyak kali p..
So maafkanla ke atas keeksaitedan aku ek..

Korang2 tak usha ke AA?

13 comments:

syawalsimpsons said... Reply Comment

selamat bercuti kakak...bestnya

Nad MamaZN said... Reply Comment

bestnya kak! dpt gak book huhu
saya kena hold dulu la cuti2 ni...

eima said... Reply Comment

kak murah sgt dah tu ....
ari tu dok usha jugak .. dpt satu seat pi kuching rm9 thn dpn ... tp nk buat pe br je pi keh keh ... laki ai la suka tgk ni .. ai is mls ... mls nk peningkan pala nk pk ngan cr yg paling murah ....


kak klu sampai sana nanti kirim slm org kg ai ye

eima said... Reply Comment

kak murah sgt dah tu ....
ari tu dok usha jugak .. dpt satu seat pi kuching rm9 thn dpn ... tp nk buat pe br je pi keh keh ... laki ai la suka tgk ni .. ai is mls ... mls nk peningkan pala nk pk ngan cr yg paling murah ....


kak klu sampai sana nanti kirim slm org kg ai ye

Falsya said... Reply Comment

huiyoooo murah sgt tuh kak rin..mmg sgt baloi utk grab..

athi FATHIYAH said... Reply Comment

wah bestnya
saya pon ada plan nak gi langkawi.
tp ntah bila la kan.

dulu pernah beli free tiket pergi medan.

tp last2 burned je sebab ada hal tak dpt elak so x pegi la.

Mimie_Zatun said... Reply Comment

Uikss... murahnya... berbaloi..

Diana Rashid said... Reply Comment

sempat lagi nih nak kumpul duit berkepuk-kepuk..pi langkawi yang best nya ialah shopping..jadi harus la bawakk duit banyak2..heheh

Ainul Mustafa said... Reply Comment

best tu..lama tak p langkawi

Ibu Lala said... Reply Comment

Wah bestnya.

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Wah bestnya rine.

Lama juga sy x ke sana. Ada keluarga angkat kat sana. Selalu g sana nk melawat x pk bab shopping sbb bila gi aje time peknen. Dgn tak larat bawak perut, asik pitamnya.

Rezeki ank2 lah dpt free kan rine? Bkn senang nk dpt

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

Farah pn ada tgk jugak free seat ke langkawi.. Kalau dari penang kami 3beranak 35 jer return..igt nk grab tp tak tahu nk pi mana dh kt langkawai...huhuhu..so cancel..

LydSunshine said... Reply Comment

Huhu... yg di sini pun tak pernah sampai langkawi huhu. Nnt rasanya bila tia masanya utk saya pergi, maybe lebih menggelupur nak cerita drpd rin kot.