U Click Me...I Click U Back

Thursday, March 12, 2015

Cuci Mata Dengan Fesyen Jubah Moden 2015

As salam...

tahun ni raya kami anak beranak nak pakai jubah..
tapi fesyen jubahnya masih belum dikenal pasti...
uhukk...

kot2 ada sesapa yang nak tempah atau pun beli jubah ke..
bolehla usha2 fesyen jubah terkini..
alahai..kalau ikut memang tak sempat pun nak kejar macam2 fesyen dah yang keluar...
sekejap jubah lace prada..sekejap labuci..sekejap sekuin..
tak larat ceq nak kejaq...kikikiki















ni semua aku tempek hat lawa2 pada mata aku je..
korang2 kalau tau tempat best untuk shopping jubah online..
nanti tinggalkan kat komen ye..
aku nak pi usha jugak...hahahaha

-TIA-

13 comments:

Aeen said... Reply Comment

semua cantik2 kak...:)

Ida Puanstoberi said... Reply Comment

Ai is suka jubah / dress.
Ada banyak dah.. dan yang paling menyampah adalah.. kalau yg beli dah siap tu mmg harus wajibulgunnah kena potong tang kaki. Maklum lah ai kemetot.. pastu lagi satu masalah biasanya jubah siap ni saiz S pun besau.. tsskk..
Ai pernah beli jubah yang cantik kat VF.. mmg sedap.. tapi lupa plak apa ntah nama kedainya. Kat blog ada la.
Buat jubah ibu dan anak la Rine.. cantik tau.. carik orang yg buleh custome made.. ai ada kenal sorang ni.. n pernah tempah. kalau nak nanti w.app, ai bagi IG dia. Buleh riki2.

lieyalatif said... Reply Comment

yg no 7 tu lieya ade rin hehehehe...ade due kale beli ngan zawara heheeheh....lieya pun tgh gile kumpul dress/jubah..senang tapi nak gosok tu adoiiii letih gosok baju besar2 hahaahahah

mama tisya said... Reply Comment

cantik...slamat memilih..sure rambang mata

Suria Lekatlekitgurl said... Reply Comment

kejar fesyen memang tak sempat buruk baju dah keluar fesyen baru.. apapun semua cantik. sy baju raya kekal dari kecik sampai sekarang baju kurung.. fesyen tak lapuk den zaman hehehehe

Diana Rashid said... Reply Comment

saya pun tengah mencari..tahun ni memang dah niat nak tambah jubah..Raya pun ingat nak beli jubah..tak mau dah la baju kurung..baju kurung dah banyak..jubah baru ada 3,4 helai..nak jalan pun tak boleh pakai selalu sebab nanti orang kata asyik pakai yang tu je..

eima said... Reply Comment

Lawa2 tp ai sekeping xlawa pakai jubah

Falsya said... Reply Comment

Santeknye semua..itam putih tuh santek..yg no 5 tuh pun santek..ehhh ehhhh santeknye semuaaa..

syira yaya said... Reply Comment

Sangat cantikkkk :)

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Semua lawa2... Klu LM beli kat fb je ada yg nama aisya tu. dia punya selalu kain okey dan bwh 100. Ngam2 je xde terbesar x terkecik.

::EIDA:: said... Reply Comment

lawa lawa baju dan modelnya. hehe ida kalau beli jubah kene potong! HAHAHA labuhh benorrrr

♥TheOnlyFarah♥ said... Reply Comment

jubah2 dekat web poplook lawa2 akak.. xpun dekat dreemika pun ok jugak..=D

Ija said... Reply Comment

yg no1 tu saya ada..mmg best dipakai.sesuai utk yg saiz kecil & x cukup tinggi..😃