U Click Me...I Click U Back

Monday, March 2, 2015

Anjali Pelakon Kanak-kanak Kuch Kuch Hota Hai Dah Dewasa

 As salam..


korang ingat tak pelakon kanak-kanak bernama anjali dalam filem kuch-kuch hota hai?
filem ni memang tak telan dek zaman kan?
kalau main 46x kat tivi pun melayanla jugak..
sebab lagu2 dia..
sebab ada babak golek2...hahahaha
dan tak mustahil sebab hero dan heroin yang handsome..

kalau aku SRK yang berlakon memang WIN la kan??
hahahahaha

pelakon kanak-kanak tu nama dia SANA SAEED..
dalam filem tu nama dia anjali kecik la..
sebab anjali besar was Kajol masa tu kan?

fuhh..dah besar ni semakin lawa dan mengancam pulak aku tengok
pakai pun dah tak macam cukup baju
padahal setahu aku agama dia is Islam..
tapi biasala Islam hanya pada nama jek..
wallahualam..


muka takdela berubah sangat kan?
cuma penampilan je kot...
kemahen seksa jiwa raga..hahahaha



Profile Sana Saeed

Birth Name : Sana Saeed
DOB : 22 September 1988
Age : 24 years old
POB : Leeds, UK
Religion : Muslim
Occupation : Model and actress
Debut Film as child : Kuch Kuch Hota Hai
Debut Film as adult : Student Of The Year


9 comments:

Falsya said... Reply Comment

betul kan kak..kalau kt tv ade je kuh2 hota hai nie mesti kompom xleh missed kan..hehee

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

mmg perasan budak ni dalam cerita KKHH.. dah besar budak ni.. makin cantik ;)

Ezy Loy said... Reply Comment

kecik dh comel..
besar lagi cantik..
hehe

MizzTina said... Reply Comment

waaa...cntik

ameris said... Reply Comment

sampai skrg layan cite ni..
tang lagu leh nyanyi skali. hihihi

LydSunshine said... Reply Comment

ooh, citer feveret. Tiap kali main kat tv, tiap kali jugak aku nak tgk. Dah besar dan cantik dah budak ni.

Diana Rashid said... Reply Comment

cantik dah dia..masa kecik pun comel..

syawalsimpsons said... Reply Comment

mmg akan sampai bebila egat citer ni.....best kan kakak

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said... Reply Comment

Assalam sis azrin,
alaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaai
santeknya kan3